SUPFIRE LED svetilka F5 (1100lm), črna

SUPFIRE LED svetilka F5 (1100lm), črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Priročna svetilka Supfire F5 navdušuje s svojimi velikimi zmogljivostmi. Zahvaljujoč spremenljivi goriščni razdalji bo deloval v skoraj vseh situacijah - lahko oddaja tak... Preberi cel opis
31,13 € -39 %
19,00 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
24,50 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 9-16 dneh Dobavljivo v 7 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi > 5 kosov

Cena je bila osvežena danes ob 02:39.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Top4Mobile.si ponudbi
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F2BEAE
Prijavi napako
Priročna svetilka Supfire F5 navdušuje s svojimi velikimi zmogljivostmi. Zahvaljujoč spremenljivi goriščni razdalji bo deloval v skoraj vseh situacijah - lahko oddaja tako usmerjeno kot razpršeno svetlobo. Osvetljuje z močjo do 10 W, njegov doseg pa doseže 236m. Ta preprost za uporabo in ponuja 5 načinov delovanja naprave je prav tako zelo lahek - tehta le 100 g Uporaba neverjetno funkcionalnost se izkaže, da je zelo udobno.

Supfire F5 lahko ustvari do 1100 lm svetlobe. S svojo visoko močjo in dolgim dosegom vam bo skoraj vedno zagotovil optimalno osvetlitev. Naprava je opremljena tudi z ultra čistim optičnim steklom. Vse to prispeva k odličnim zmogljivostim in zagotavlja, da lahko uživate v močni svetlobi ne glede na pogoje.

Spremenljiva goriščna razdalja naprave vam omogoča, da svojo zmogljivost prilagodite svojim potrebam v posebnih situacijah. Lahko dobite razpršeno svetlobo, ki je odlična za kratke razdalje, ali osredotočeno svetlobo, ki je idealna za daljše razdalje. Prilagoditev je izjemno intuitivna - uporaba različnih možnosti svetilke še nikoli ni bila tako enostavna!

Naprava lahko deluje v 5 načinih. Ustvarja visoko, srednje ali nizko intenzivnost svetlobe. Prav tako imate možnost, da izberete SOS ali način bliskavice. Torej je Supfire F5 kot nalašč za številne situacije - tudi takrat, ko potrebujete pomoč! Ne samo, da boste dobili popolno luč za pogoje, ampak lahko daste tudi alarmni signal ali začasno zaslepite možnega napadalca. To vsestransko orodje je prepričan, da pridejo prav!

Dodatna prednost svetilke je njegova vodoodpornost. Supfire F5 ne bo oškodoval dež, vlaga, nenamerno brizganje in celo kratkotrajno potopitev v vodo. Tako ga lahko uporabljate praktično kjerkoli in kadarkoli brez skrbi. Ta edinstvena svetilka vas zagotovo ne bo pustila na cedilu. Ni vam treba skrbeti, da se bo stik z vodo izkazal za škodljivega!

Svetilka je izjemno lahka in priročna. Popolnoma se prilega vaši roki in ne zdrsne iz nje. Upravljanje naprave je prav tako čudovito enostavno - če ga želite vklopiti, izklopiti ali spremeniti način, samo pritisnite priročen gumb, ki se nahaja na dnu. Tako veliko udobje in enostavnost uporabe omogočata, da F5 uspešno uporabljate v številnih situacijah - na kampiranju, med nočnim pohodom, na delovnem mestu, ribolovu in v številnih vsakodnevnih aplikacijah.
SUPFIRE LED svetilka F5 (1100lm), črna
SUPFIRE LED svetilka F5 (1100lm), črna
19,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka