Bluetooth termometer za žar Control

Bluetooth termometer za žar Control

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bluetooth termometer za žar Control znamke Gefu je genijalna rešitev za natančno peko ali dimljenje mesa, v pečici ali na žaru. Odlikuje ga izjemno občutljiva merilna teh... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Bluetooth termometer za žar Control. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A645DB
Prijavi napako
Bluetooth termometer za žar Control znamke Gefu je genijalna rešitev za natančno peko ali dimljenje mesa, v pečici ali na žaru. Odlikuje ga izjemno občutljiva merilna tehnologija, ki zagotavlja natančno merjenje temperature. S pomočjo bluetooth povezave lahko termometer povežete z aplikacijo GrillThermo na vašem telefonu (Android ali Apple, ni na voljo v slovenskem jeziku). V aplikaciji so programi za peko in dimljenje različnih vrst mesa in rib s 5 stopnjami zapečenosti (od rare do well done). Dolžina sonde: 15 cm. Velikost termometra: 24,3x5x3 cm. Priložena sta 2 baterijska vložka AAA.
Bluetooth termometer za žar Control
Bluetooth termometer za žar Control
54,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka