Mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
brezžični stereo Musiccast predojačevalec in streamer v eni enti.OpisMrežni predvajalnik Yamaha WXC 50 je vrhunski predojačevalec in predvajalnik vsebin obenem.Mrežni pre... Preberi cel opis
399,99 €
2-7 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek Mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A5D997
Prijavi napako
brezžični stereo Musiccast predojačevalec in streamer v eni enti.OpisMrežni predvajalnik Yamaha WXC 50 je vrhunski predojačevalec in predvajalnik vsebin obenem.Mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50 ima odličen Sabre DA pretvornikMrežni predvajalnik omogoča kontrolo jakosti preko odlične aplikacije Musiccast za vaš telefon. Preko Musiccast enostavno izbirate med različnimi viri poslušanja in spremljate dogajanje vašega večsobnega sistema. Med vire sodi ogromna izbira brezplačnih internetnih radijev, branje datotek iz vašega strežnika (NAS, dlna) ali poslušanje preko pretočnih servisov, Tidal, Deezer, Qubos, Spotify, itd.Vse bo zvenelo odlično, saj digitalne vire pretvarja avdiofilski DA pretvornik Sabre.
Podpira sledeče datoteke: DSD 5.6 MHz in FLAC / WAV / AIFF 192 kHz / 24-bitPredojačevalec ali predvajalnik?Uporabljate ga lahko kot klasičen mrežni predvajalnik vsebin na svojem ojačevalniku ali v načinu predojačevalec. Za ta namen ima analogni izhod za nizkotonec in predojačevalni sklop in ga lahko povežete z aktivnimi zvočniki ali močnostnim ojačevalcem. V primeru predojačevalca, boste jakost zvoka krmilili preko njega direktno ali preko aplikacije Musiccast.Uporabite ga lahko tudi kot DA pretvornik, saj poseduje digitalni optični vhod.WiFi ali bluetooth?Za najbolj kakovostno pretakanje boste seveda predvajali mrežno povezavo, vendar naprava omogoča tudi brezžičen priklop preko bluetooth tehnologije. Ta sicer po kakovosti zaostaja za direktnim pretakanjem, je pa vseeno uporabna za hitrer prenos virov kot je recimo popularni Youtube.Večsobni zvokV primeru, da si lastite več naprav z Musiccast in imate razporejene v več prostorih, lahko uživate v pregledu vseh preko enovite aplikacije. Sistem omogoča povezavo več različnih sob/prostorov. Uživajte v različnih virih zvoka po prostorih ali združite posamezne ali vse sobe v celoto. Jakost zvoka je lahko po prostorih različna.Aplikacija za nadzor MusiccastAplikacija je popolnoma brezplačna. Podpira Android in iOS. Uživajte v preglednem izboru virov poslušanja, kontroli jakosti in pregledu vaših avdio con (v primeru, da imate Musiccast naprave v več sobah).

MusicCast Okolje

Lastnosti mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50Kompaktno aluminijasto ohišje
Kakovostni priključki
Priročen daljinski upravljalnik
Airplay povezava
Bluetooh povezava
Brezplačna aplikacija Musiccast
Izjemna kakovost zvoka glede na velikost
Predojačevalec ali mrežni predvajalnik
Odličen DA pretvornik za digitalne vire
Pokončna ali horizontalna postavitev

Tehnične specifikacije

Število kanalov2 (stereo)
Podprti formatiMP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD
Sprožilec 12V1xvhod in 1x izhod
WiFi2,4GHz IEEE 802.11 b/g/n
Razmerje signal / šum112
BluetoothDA
Ethernet priključekDA
Vhodne / izhodne vtičniceRCA stereo vhod/izhod, optični vhod/izhod, coaxialni vhod
Poraba energije (pripravljenost)
Zunanje napajanjeNE
Mere215x51.5x245.9 mm
Barvasiva
Teža1,44 kg
Mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50
Mrežni predvajalnik Yamaha WXC 50
399,99 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka