SAMSUNG hladilnik RB38A7B63S9/EF

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije tehnologije SpaceMax™ so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez pove... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena danes ob 01:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi

Proizvajalec
Barva
Globina (v cm)
65.8 cm
Novi energijski razred (2021)
C
Širina (v cm)
59.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A57BFB
Prijavi napako
Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije tehnologije SpaceMax™ so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti. Sistem Twin Cooling Plus™ optimizira temperaturo in vlago v hladilniku in zamrzovalniku z uporabo samostojnih uparjalnikov in ventilatorjev. Živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus in aromo s preprečevanjem mešanja vonjav. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote. Poleg tega imajo vrhunski videz in se enostavno očistijo z brisanjem. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo. Leva stran je hladnejša ter ohranja svežino mesa in rib dvakrat dlje.* Desna stran pa je odlična za ohranjanje svežine sadja in zelenjave. Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okrog sestavnih delov in jih varuje pred udarci.
SAMSUNG hladilnik RB38A7B63S9/EF
SAMSUNG hladilnik RB38A7B63S9/EF
889,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka