SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 3 5G 8GB/128GB, Lavender

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Samsung Galaxy Z Flip3 5 G je namenjen uporabnikom, ki imajo radi v žepu manjšo napravo, ki jo lahko nato razprejo v mobitel. Ko je mobitel zložen, meri v premer 4,8 cm, ... Preberi cel opis
869,90 €
5-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
873,89 €
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 5 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobos.si ponudbi
Ponudba trgovine mobos.si za izdelek SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 3 5G 8GB/128GB, Lavender. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
5G
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Kapaciteta baterije (v mAh)
3300
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A3915F
Prijavi napako
Samsung Galaxy Z Flip3 5 G je namenjen uporabnikom, ki imajo radi v žepu manjšo napravo, ki jo lahko nato razprejo v mobitel. Ko je mobitel zložen, meri v premer 4,8 cm, v tem načinu pa lahko na zunanji strani gledate v zaslon Super AMOLED ločljivosti 512 x 260. Ko napravo odprete, vam je na voljo 17 cm velik zaslon FHD AMOLED 2X, ki omogoča kar 120 Hz osveževanje zaslona. Flip3 je tako izjemno odziven.
Na zadnji strani naprave boste našli sistem širokokotne in ultra širokokotne kamere, obe se ponašata z ločljivostjo 12 MP. Na sprednji strani je kamera 10 MP, ki poskrbi za spodobno zajete selfije.

Baterija s 3300 mAh poskrbi za okoli 5 ur nemotene uporabe, polnite pa jo lahko tudi brezžično. Podprto je hitro polnjenje 15 W.

Flip3 zdaj podpira tudi standard vodoodpornosti IPX8, ni pa odporen proti prahu ali mivki. Za varnost vaših podatkov poskrbi Samsung Knox, ki je vgrajen v strojno in programsko opremo  in s številnimi varnostnimi plastmi zagotavlja, da vaši zasebni podatki še naprej ostajajo zasebni.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 3 5G 8GB/128GB, Lavender
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 3 5G 8GB/128GB, Lavender
869,90 €
v mobos.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka