PLAYSEAT igralni stol PRO FORMULA MERCEDES AMG PETRONAS ONE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vozite kot svetovni prvak v formuli Playseat® PRO - Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Uradni dirkalni simulacijski sedež ekipe Mercedes AMG Petronas Formula One... Preberi cel opis
1.332,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek PLAYSEAT igralni stol PRO FORMULA MERCEDES AMG PETRONAS ONE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Tip igralnega pripomočka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A15A4C
Prijavi napako
Vozite kot svetovni prvak v formuli Playseat® PRO - Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Uradni dirkalni simulacijski sedež ekipe Mercedes AMG Petronas Formula One vas kar se da približa izkušnji vožnje za ekipo Mercedes Formula One.

To je uradna licencirana ekipa Mercedes AMG Petronas Formula One Team za nove dirkalne simulatorje Playseat® PRO Formula s sistemom Playseat® ForceLock ™, ki omogoča uporabo ekstremnih sil na okvir sedeža brez upogibanja, kar daje popolno stabilnost. ForceLock ™ omogoča hitre in enostavne nastavitve sedeža ter položajev volana in pedal, zaradi česar lahko postank v  pitstopu ali menjavo voznika opravite v hipu. Ta patentirani sistem je bil že vrsto let preizkušan in izpopolnjen v najtežjih pogojih v profesionalnem okolju. Zdaj lahko vse te prednosti uporabite tudi doma!

Doživite vznemirjenje in slavo formule 1 sami s simulatorji dirkalnikov Playseat® Formula. Razvita v sodelovanju z vozniki in ekipami, je formula Playseat® zasnovana tako, da natančno simulira voznikov položaj in občutek vožnje v resničnem svetu avtomobila F1.

Formula Playseat® PRO - Mercedes AMG Petronas Formula One Team je obarvana z uradno barvno shemo, logotipi in nalepkami uspešne ekipe Mercedes AMG Petronas Formula One. Sedeži so oblazinjeni z zelo udobnim črnim vinilom v videzu usnja, ki je primeren za več ur dirkanja. Patentirani okvir je zelo stabilen in zaradi nastavljivosti je ta stol nujen za ljubitelje simulacij dirk, ki želijo najti popoln položaj za najintenzivnejše dirkalne igre.

Najpomembnejše lastnosti:

Posebna izdaja za oboževalce Formule 1 Mercedes AMG Petronas Formule 1!
Sistem Playseat® ForceLock ™: omogoča izjemne sile in zelo enostavno nastavljanje volana in pedal
Združljiv z vsemi kompleti volanov in pedal (Logitech, Thrustmaster, Fanatec itd.) Na trgu
Združljiv z vsemi konzolami in računalniki
Uporabljajo ga profesionalni vozniki enosedežnikov
Popolnoma nastavljiv za popoln položaj za vožnjo
Visokokakovosten črni vinil v videzu usnja
Vrhunska kakovost izdelave, stabilnost in udobje
Plošča pedala prilagojena za največjo zavorno silo
Enostaven za sestavljanje
Patentiran okvir in sedež
PLAYSEAT igralni stol PRO FORMULA MERCEDES AMG PETRONAS ONE
PLAYSEAT igralni stol PRO FORMULA MERCEDES AMG PETRONAS ONE
1.332,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka