TESLA TV LED 50S906BUS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najnovejši Android TV blagovne znamke Tesla – S906. Televizor se ponaša z najboljšimi zmogljivostmi do zdaj, z dolžino diagonale 127 cm (50'... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 01:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek TESLA TV LED 50S906BUS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
127 cm
Operacijski sistem
Smart TV
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025D324B
Prijavi napako
Najnovejši Android TV blagovne znamke Tesla – S906. Televizor se ponaša z najboljšimi zmogljivostmi do zdaj, z dolžino diagonale 127 cm (50''). S certificiranim Android TV 10 operacijskim sistemom in vgrajenim zvočnikom na sprednji strani bo televizor poskrbel za popolnoma novo dimenzijo avdiovizualnega doživetja.Tesla S906 vas bo prevzel s poudarjenimi nizkofrekvenčnimi toni s podporo DTS. Zvok bo z prostorskim učinkom in vgrajenim soundbarom postal čistejši in jasnejši. Prepustite se zabavi s pomočjo povezave Bluetooth in uporabljate televizor z izklopljenim zaslonom, kot zunanji zvočnik.
TESLA TV LED 50S906BUS
TESLA TV LED 50S906BUS
429,99 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka