FREEON voziček solo, pistacija/črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lahek in moderen športni voziček FreeON Solo odlikujejo aluminijasto ogrodje ter kompaktno 300D blago, ki je trpežno in enostavno za vzdrževanje. Voziček je zahvaljujoč E... Preberi cel opis
139,99 €
1-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Cena z dostavo
144,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek FREEON voziček solo, pistacija/črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01984964
Prijavi napako
Lahek in moderen športni voziček FreeON Solo odlikujejo aluminijasto ogrodje ter kompaktno 300D blago, ki je trpežno in enostavno za vzdrževanje. Voziček je zahvaljujoč EVA kolesom velikosti 6`` - sprednja, ki so vrtljiva in 6,5`` - zadnja, ki so prilagodljiva, odstranljiva in amortizirana, primeren za različne terene in enostavno vodljiv. Enoročni sistem zlaganja, lahkotnost in majhne dimenzije omogočajo preprosto zlaganje in prenašanje, zaradi česar je voziček primeren tudi za na letalo. Sprednje varovalo je odstranljivo, nastavljiv hrbtni naslon in naslon za noge, pa omogočata popolno prilagoditev vozička potrebam otroka. Nastavljiva strehica z zaščito UPF50+ otroka ščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki ter neposredno sončno svetlobo. Voziček je primeren za otroke od 6 mesecev do 15 kg. Dimenzije zloženega vozička: 57x46x24 cm. Teža vozička: 6kg.
FREEON voziček solo, pistacija/črna
FREEON voziček solo, pistacija/črna
139,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka