MITSUBISHI klimatska naprava MUZ/MSZ-LN35VG2B + montaža, črna

MITSUBISHI klimatska naprava MUZ/MSZ-LN35VG2B + montaža, črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN predstavlja edinstveno obliko in dovršen dizajn v več barvah. Sodi med najvarčnejšo energetsko učinko... Preberi cel opis
1.903,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek MITSUBISHI klimatska naprava MUZ/MSZ-LN35VG2B + montaža, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
Glasnost notranje enote (v dB)
43 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0197D3D3
Prijavi napako
Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN predstavlja edinstveno obliko in dovršen dizajn v več barvah. Sodi med najvarčnejšo energetsko učinkovito klimatsko napravo. Pohvali se lahko s stilsko dovršenostjo – tanke linije, sijaj in gladka površina, vse našteto doprinese prostoru posebno energijo, ki pritegne pogled vsake osebe, ki stopi v prostor. Vgrajen Wi-Fi modul.

Plasma Quad Plus filtracija
S pomočjo Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, prah, alergene, prah in mikrodelce, te funkcije nima nobena druga klimatska naprava. S filtrirnim sistemom preprečuje, da bi osebe izpostavljene klimi zbolele zaradi bakterij in ostalih škodljivih snovi, katere nastajajo pri njenem delovanju.

Grand Prix Good Design nagrada
Mitsubishi Electric je za to čudovito napravo prejel najprestižnejšo nagrado v Evropi zaradi njene oblikovanosti – Grand Prix Good Design Award 2106.

Dvojni premaz
Dvojni premaz pa jo ščiti pred prahom in maščobami hkrati pa poskrbi, da ostane notranjost dlje časa čista, kar pomeni, da nam je ni potrebno tako pogosto čistiti, kot vsako drugo klimo.

Napredna inverter tehnologija
Inverterska klima je klimatska naprava, pri kateri se spreminja (kontrolira) hitrost kompresorja odvisno od temperature.

MELCloud aplikacija
MELCloud je nova generacija brezžičnega upravljanja za klimatske naprave Mitsubishi Electric. MELCloud omogoča upravljanje v živo in nastavitev tedenskega časovnik ter tako nudi popolno fleksibilnost uporabe vaših Mitsubishi Electric klimatskih naprav

R32 ekološki plin
Družina klimatskih naprav serije HR z uporabo hladilnega sredstva R32 predstavlja korak k čistejšemu okolju.

Energetska učinkovitost A+++
Mitsubishi AP pri hlajenju porablja malo energije in se pri uvršča v razred energijske učinkovitosti A+++, pri ogrevanju pa dosega razred energijske učinkovitosti A+++.

Tedenski časovnik
Delovanje klimatske naprave nastavimo po željah z enostavnim daljinskim upravljalnikom. Le ta ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja.

Sistem za široko distribucijo zraka

Nočni način
Ko se aktivira nočni način se delovanje klimatske naprave preklopi na naslednje nastavitve. Svetlost indikatorjske lučke delovanja bo zatemnjena. Zvok piska bo onemogočen. Zunanji obratovalni hrup bo padel na 3dB nižje od nazivne specifikacije za obratovalni hrup.

"I save" funkcija
"I save" je funkcija, katera s pritiskom na en gumb na daljinskem upravljalniku prikliče želeno (prednastavljeno) temperaturo. Dvakrat zaporedoma pritisnite isti gumb, da se takoj vrnete do prejšnje nastavitve temperature.

3D I-see senzor
Z vgrajenim 3D I-see senzorjem zazna sobno temperaturo in koliko oseb je prisotnih v prostoru. Na podlagi teh dveh podatkov poskrbi za enakomerno razporeditev zraka in temperature po celotnem klimatiziranem prostoru.

Napredna filtracija
Filter odstanjuje prah, dlake, neprijetne vonjave, bakterije in viruse iz zraka.

Komaj slišno delovanje
Ob najnižji ventilaciji je glasnost klimatske naprave med delovanjem 19 dB(A) (za modela 25, 35), kar zagotavlja še večje udobje v prostoru
MITSUBISHI klimatska naprava MUZ/MSZ-LN35VG2B + montaža, črna
MITSUBISHI klimatska naprava MUZ/MSZ-LN35VG2B + montaža, črna
1.903,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka