MANTA karaoke zvočnik SPK5210

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odličen zvočnik z RGB LED osvetlitvijo
Prepustite se glasbi in izberite karaoke zvočnik Manta SPK5210! Zvočnik navdušuje z napredno Bluetooth 5.0 povezavo za ...
Preberi cel opis
152,60 €
1-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-9 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek MANTA karaoke zvočnik SPK5210. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0193DBCF
Prijavi napako
Odličen zvočnik z RGB LED osvetlitvijo
Prepustite se glasbi in izberite karaoke zvočnik Manta SPK5210! Zvočnik navdušuje z napredno Bluetooth 5.0 povezavo za povezovanje z napravami, vgrajene pa ima tudi vhode USB, AUX in microSD, ki še dodatno pripomorejo k njegovi funkcionalnosti. Odlikuje ga vgrajena polnilna baterija, ki mu omogoča delovanje brez kablov, njegova lahka teža za enostavno prenašanje in pa atraktivna RGB LED osvetlitev. Za navdušence radijske glasbe ima vgrajen Radio FM tuner.

Karaoke zvočnik z veliko funkcijami
Karaoke zvočnik MANTA SPK5210 je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno hitro Bluetooth 5.0 povezavo za povezavo z vašimi pametnimi napravami. Glasbo lahko predvajate tudi iz USB naprav, microSD spominskih kartic ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnik, prenosni računalnik, itd…).

Zvočnik v sebi skriva zmogljivo polnilno baterijo, priložena sta tudi daljinski upravljalnik in žični mikrofon, skupaj pa bodo poskrbeli za nepozabno KARAOKE avdio dogodivščino, kjerkoli in kadarkoli!

Izjemna moč, Disco RGB LED osvetlitev
MANTA SPK5210 se ponaša z izjemno močjo, uživali boste namreč lahko v kar 40W RMS moči (4.000W P.M.P.O.). V kombinaciji z  dvema 6.5“ wooferjema zagotavlja izjemno globoke in obogatene nizke tone. Močni basi in kvalitetni visoki toni skupaj vedno ustvarijo najboljše vzdušje, zato bodite brez skrbi, saj bo vaša nepozabna zabava trajala vse do jutranjih ur.

Prednost pred ostalo konkurenco zvočniku daje tudi atraktivna RGB LED osvetlitev, ki vam ustvari pravo disko vzdušje in atmosfero. Za radio navdušence in ljubitelje glasbe je v zvočniku vgrajen tudi Radio FM tuner, zato lahko ob vsaki priložnosti poslušate vašo najljubšo radijsko postajo.

Izjemna moč, Disco RGB LED osvetlitev

True Wireless Stereo funkcija - skupaj lahko povežete dva zvočnika in tako ustvari popoln prostorski zvok ter povečate glasnost in kvaliteto zvoka
Dva vhoda za mikrofon - na zvočniku sta vgrajena 2 vhoda, možnost priklopa dveh mikrofonov
Moderen brezčasen dizajn - zvočnik bo izgledal atraktivno in moderno povsod
Priložen mikrofon in daljinski upravljalnik - v kompletu sta priložena žični mikrofon in daljinski upravljalnik za pravo karaoke zabavo in enostavno upravljanje
Funkcija snemanja - z zvočnikom lahko snemate datoteke in pesmi

Manta SPK5210 bo vedno poskrbel za odlično zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanjih, počitnicah, piknikih, prireditvah, kampiranju, plaži, itd…

Vsebina pakiranja:
zvočnik Manta SPK5210
daljinski upravljalnik
žični mikrofon
adapter za polnjenje
navodila za uporabo
MANTA karaoke zvočnik SPK5210
MANTA karaoke zvočnik SPK5210
152,60 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka