EINHELL akumulatorske škarje za veje GE-LS 18 LI-SOLO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Einhell akumulatorske škarje za obrezovanje GE-LS 18 Li-Solo so močan član prilagodljive družine Power X-Change. škarje za obrezovanje so primerne za rezanj... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek EINHELL akumulatorske škarje za veje GE-LS 18 LI-SOLO. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Teža (g)
800
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020F85A9
Prijavi napako
Einhell akumulatorske škarje za obrezovanje GE-LS 18 Li-Solo so močan član prilagodljive družine Power X-Change. škarje za obrezovanje so primerne za rezanje vej do debeline 28 mm. Kvalitetna obvodna rezila so zasnovana za učinkovito rezanje. Ergonomski ročaj z mehkim oprijemom zagotavlja prijeten občutek pri delu. Objemka za pas zagotavlja optimalno udobje nošenja, zlasti v višjih legah dreves. Za varno shranjevanje z zaprtim rezilom so brezžične škarje opremljene s stikalom za vklop / izklop in s trdnim plastičnim pokrovom rezila.
EINHELL akumulatorske škarje za veje GE-LS 18 LI-SOLO
EINHELL akumulatorske škarje za veje GE-LS 18 LI-SOLO
103,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka