XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10S 6GB/128GB, Shadow Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB - Črn
Nizu pametnih Xiaomi telefonov v seriji 10 tokrat dodajamo Redmi Note 10S, ki se uvršča med različici Redmi Note 10 in Red...
Preberi cel opis
202,30 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10S 6GB/128GB, Shadow Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX018C39FD
Prijavi napako
Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB - Črn
Nizu pametnih Xiaomi telefonov v seriji 10 tokrat dodajamo Redmi Note 10S, ki se uvršča med različici Redmi Note 10 in Redmi Note 10 Pro. Novost se predstavlja kot nekoliko zmogljivejša različica Redmi Note 10 z izboljšanim procesorjem, več RAM pomnilnika in primarno kamero z večjo ločljivostjo, na tržišču pa velja za enega izmed tistih model, kateri se poleg lepega dizajna tudi odlično počuti v roki uporabnika.

Oblikovalska estetika tako kot pri ostalih različicah serije 10 ponuja tanko 8,3-milimetrsko zasnovo s težo 179 g, stranski del okvirja ter hrbtna stran mobilnika sta narejeni iz polikarbonata kar omogoča udobno držanje. Sprednjo stran novega lepotca krasi 6,43-palčni HD+ AMOLED zaslon z ločljivostjo 2400*1080 slikovnih pik, prilagodljivo DCI-P3 barvno shemo in 4.500.000:1 kontrastnim razmerjem. Zahvaljujoč 360° senzorjem zunanje svetlobe bo samodejno prilagodil svetlost in vam omogočil uporabo tudi pri sončni svetlobi, zaslon ponuja tudi 3.0 način branja ter certifikat SGS nizke modre svetlobe, s čimer zagotavlja odlično udobje vaših oči. Celotni zaslonski paket pa seveda ščiti Corning Gorilla Glass 3 zaščitno steklo.
Redmi Note 10S prihaja opremljen z kapacitivni optičnim bralnikom prstnih odtisov za lažji zaklep /odklep mobilnika, kateri je nameščen na desni strani skupaj z gumbi za glasnost, na dnu mobilnika se skrivajo USB 2.0 vratca z vhodom tip-C ter dobri staromodni 3,5 mm jack priključek za slušalke, poleg slednjega boste tako na vrhu kot na dnu našli tudi stereo zvočnike, ki omogočajo večjo glasnostjo in širši razpon samega zvoka, tako vas bodo popeljali v čisto nov svet ne glede na to ali gledate filme ali igrate igre.

Na levi hrbtni strani se nahaja srebrni modul kamer, ki zajema primarno lečo z ločljivostjo 64MP ter zaslonko f/1.79, sledijo 118° ultra širokokotna kamera z 8MP ter f/2.2, 2MP kamera za makro posnetke ter 2MP senzor za zaznavanje globine. Poskrbljeno pa bo tudi za samoportrete s prednjo kamero katera zajema 13MP z zaslonko f/2.45.

V njegovi notranjosti se skriva zmogljiv procesor MediaTek Helio G95 kateri je združen z LPDDR4X 6GB RAM-om in 128GB UFS 2.2 prostorom za shranjevanje. Hitrost CPU-ja do 2.05 GHz ter GPU-ja do 900 MHz pa zagotavlja, da bo vaš novi Redmi vedno v koraku z vami. Pri svojem delovanju novi 10S uporablja Android 11, kot prvi pa se lahko pohvali z uporabo najnovejše različice MIUI 12.5 zaganjalnika, podporo namenja tudi Bluetooth 5-ti generaciji, dvopasovnemu Wi-Fi omrežju ter VoLTE in VoWiFi.

V zakulisju vsega tega izvrstnega delovanja stoji visoko zmogljiva 5000 mAh baterija, katera podpira tudi način 33W hitrega polnjenja, tako v 30-ih minutah napolni vaš mobilnik na 54%, kar zadostuje za ves dan njegove uporabe.

Za konec naj omenimo, da bo svoje uporabnike novi Redmi Note 10S presenetil z : razširljivim spominom pri čemer reža podpira tako nanoSIM kot microSD, IR senzor, IP53 odpornost na prah in vodo, NFC tehnologijo,.. in še bi lahko dodali.
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10S 6GB/128GB, Shadow Black
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10S 6GB/128GB, Shadow Black
202,30 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka