Kapsule za moške G-MAX Power 10 kapsul po 450 mg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
G-MAX je naravni dodatek za moke, prvotno oblikovan za francoski trg, zdaj pa je na voljo vsem. G-MAX ponuja varne naravne sestavine, ki so pakirane v kapsulah s hitrim s... Preberi cel opis
46,95 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
50,85 €
Dobavljivost

Samo še nekaj kosov! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Kapsule za moške G-MAX Power 10 kapsul po 450 mg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX018622C6
Prijavi napako
G-MAX je naravni dodatek za moke, prvotno oblikovan za francoski trg, zdaj pa je na voljo vsem. G-MAX ponuja varne naravne sestavine, ki so pakirane v kapsulah s hitrim spročanjem, da zagotovijo največje zadovoljstvo strank. Kombinacija napredne kompleksne formule in tradicionalnega oblikovanja bo zagotovo naredila G-MAX hit med potroniki! ?Vsebina: 10 kapsul Latin Name English Name Weight per capsule (mg) Ingredients per capsule (%) Panax Ginseng Ginseng Extract 88mg 19.56% Gingko Biloba Gingko Extract 86mg 19.11% Cinnamomum Zeylanicum Cinnamon Extact 70mg 15.56% Turnera Diffusa Damiana Extract 68mg 15.11% Codonopsis Pilosula Dang Shen Extract 57mg 12.66% Ligusticum Chuanxiong Chinese LovageExtract 50mg 11.11% Angelica Archangelica Angelica 22mg 4.89% Glycyrrhiza Glabra Liquorice 9mg 2.00% Total 450mg 100% Če jemljete kakrna koli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Izdelek ni primeren za mladoletnike. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. V primeru kakrnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem.
Kapsule za moške G-MAX Power 10 kapsul po 450 mg
Kapsule za moške G-MAX Power 10 kapsul po 450 mg
46,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka