EA SPORTS igra FIFA 22 (PS4)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
EA SPORTS™ FIFA 22 odlikuje zvestoba resničnosti. Igranje je še bližje pravemu, saj ga odlikujejo številne izboljšave in inovacije v vseh način... Preberi cel opis
40,04 €
1-10 dni
PAKETNA PONUDBA
Cena z dostavo
43,03 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek EA SPORTS igra FIFA 22 (PS4). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Franšiza
Platforma
PS4
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0257EFA7
Prijavi napako
EA SPORTS™ FIFA 22 odlikuje zvestoba resničnosti. Igranje je še bližje pravemu, saj ga odlikujejo številne izboljšave in inovacije v vseh načinih. Boljši so vratarji, tu je nova fizika žoge, vdelan je eksplozivni šprint, ki odraža pospeške najboljših nogometašev, in mogoče je oblikovati nove napadalne taktike. V kariernem načinu boste povedli ekipo do zvezd, VOLTA FOOTBALL vsebuje predelan ulični nogomet, v PRO CLUBS je mogoče ekipo okrasiti po lastnih željah, v Ultimate Teamu pa vladajo legendarni junaki, FUT Heroes. Ne glede na to, kako igrate, boste uživali v neverjetni pristnosti, saj igra vsebuje največje nogometne zvezde in ekipe na svetu, več kot 17.000 igralcev, več kot 700 ekip, več kot 90 igrišč in več kot 30 lig ter tekmovanja, kot so UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores ter povsem nova UEFA Europa Conference League. Samo v Fifi 22!
EA SPORTS igra FIFA 22 (PS4)
EA SPORTS igra FIFA 22 (PS4)
40,04 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka