LG Pralno sušilni stroj F4DV710S2E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odličen pralno sušilni stroj LG F4DV710S2E s kapaciteto pranja kar 10,5 kg in sušenja 7 kg. Najnovejša generacija LG Direct Drive motorjev omogoča inteligentno pranje per... Preberi cel opis
1.140,94 €
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG Pralno sušilni stroj F4DV710S2E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
56.5
Zmogljivost pranja (kg)
10.5
Zmogljivost sušenja (kg)
7
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FE5278
Prijavi napako
Odličen pralno sušilni stroj LG F4DV710S2E s kapaciteto pranja kar 10,5 kg in sušenja 7 kg. Najnovejša generacija LG Direct Drive motorjev omogoča inteligentno pranje perila. Ta pametni sistem uporablja veliko bazo zbranih podatkov, da prepozna mehkobo tkanine in uporabi optimalen način pranja in je tako tkanina bolj zaščitena. Ciklus antialergijske nege uporablja vodo in toploto za ustvarjanje pare, ki oblačila dezinficira, očisti, hkrati pa jih neguje. Odstrani 99,9 % vseh alergenov, kot so npr. pršice, ki lahko povzročijo alergije ali težave z dihali. Zaradi inovativne tehnologije TurboWash™ 360 je čas pranja krajši. Čista voda se pri izbiranju nanaša neposredno na perilo in je zato izpiranje veliko hitrejše.
LG Pralno sušilni stroj F4DV710S2E
LG Pralno sušilni stroj F4DV710S2E
1.140,94 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka