LG hladilnik z zamrzovalnikom GBP31SWLZN

LG hladilnik z zamrzovalnikom GBP31SWLZN

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LG Hladilnik z zamrzovalnikom spodaj GBP31SWLZN
Uživajte v okusni, hrustljavi in na videz privlačni hrani in pijači s hladilnikom iz serije LG NatureFRESH™ , k...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG hladilnik z zamrzovalnikom GBP31SWLZN. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred
A++
Glasnost (v dB)
36 dB
Globina (v cm)
68.2 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0184C82B
Prijavi napako
LG Hladilnik z zamrzovalnikom spodaj GBP31SWLZN
Uživajte v okusni, hrustljavi in na videz privlačni hrani in pijači s hladilnikom iz serije LG NatureFRESH™ , ki zagotavlja, da živila ostanejo sveža več časa! Zahvaljujoč ventilacijskim šobam, ki so nameščene na zgornjem delu hladilnika, se bolj hitro vzpostavi idealna temperatura, kar ohranja svežino hrane in pijače. LG-jev linearni konverterski kompresor je bolj tih kot tradicionalni kompresorji. Poleg tega zagotavlja večji energijski prihranek, ponuja večjo zanesljivost in vzdržljivost z 10 letno garancijo na kompresor!
NatureFRESH™
Odkrij čute s hladilniki LG NatureFRESH™. Uživajte v okusni, hrustljavi in na videz privlačni hrani in pijači s hladilnikom iz serije LG NatureFRESH™ , ki zagotavlja, da živila ostanejo sveža več časa.
[embed]https://youtu.be/k4Na40jr3Hs[/embed]


LINEAR Cooling™. Svežina, ki traja
Funkcija LINEAR Cooling ohranja hrano več časa svežo. Linearni inverterski kompresor LG zagotavlja, da ostajata videz in okus hrane dalj časa nespremenjena, ker minimizira spremembe v temperaturi. Hladen zrak doseže vsa kotiček hladilnika in temperatura niha le za +/-0,5C, kar znatno pripomore k ohranjanju svežine.*

* Na podlagi rezultatov preskusov UL z LG-jevo interno preskusno metodo z merjenjem povprečne spremembe temperature med največjo vrednostjo v prostoru za svežo hrano, ki je bila izvedena za LG GBB72NSDFN (± 0,5 ), GF-L570PL (± 0,5 ), J811NS35 (± 0,5 ), B607S (± 0,5 ) in B606S (± 1,0 ).
* Brez obremenitve in z normalno nastavitvijo temperature. Rezultat se lahko razlikuje od dejanske uporabe.

Door Cooling+™. Do 32% hitrejše hlajenje*
Zahvaljujoč ventilacijskim šobam, ki so nameščene na zgornjem delu hladilnika, se bolj hitro vzpostavi idealna temperatura, kar ohranja svežino hrane in pijače.


*Na podlagi rezultatov UL testov, opravljenih z LG-jevo interno preskusno metodo, primerjamo čas, potreben za znižanje temperature zgornjega bobna vrat s 24,8 na 8 med modelom LG Non-DoorCooling + (GBB60NSZHE) in modelom DoorCooling +(GBB72NSDFN).


Linearni konverterski kompresor z 10 letno garancijo
Zahvaljujoč napredni tehnologiji LG je linearni konverterski kompresor bolj tih kot tradicionalni kompresor. Poleg tega zagotavlja večji energijski prihranek, ponuja večjo zanesljivost in vzdržljivost z 10 letno garancijo* na kompresor!


*10 let garancije na linerani inverterski kompresor
LG hladilnik z zamrzovalnikom GBP31SWLZN
LG hladilnik z zamrzovalnikom GBP31SWLZN
598,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka