HUAWEI pametna ura Watch 3 46mm BT, Classic Edition with Leather Strap

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pametna ura Huawei Watch 3

S klasičnim krožnim slogom, natančno poliranim ohišjem iz titana in keramike, Huawei Watch 3 nudi profesionaln...
Preberi cel opis
420,12 €
3-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 3 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o IRISIMO.si ponudbi
Ponudba trgovine IRISIMO.si za izdelek HUAWEI pametna ura Watch 3 46mm BT, Classic Edition with Leather Strap. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v ")
1.4
eSim
da
GPS sprejemnik
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01849994
Prijavi napako
Pametna ura Huawei Watch 3

S klasičnim krožnim slogom, natančno poliranim ohišjem iz titana in keramike, Huawei Watch 3 nudi profesionalni videz skozi dan. Z velikim in izjemno živim 3,6 cm (1,43”) zaslonom AMOLED boste cenili vsak trenutek, ki se odvija.

6 stvari, ki jih boste vzljubili

Ostanite povezani 24/7
Celodnevno spremljanje zdravja
Uživajte v prenosih neposredno iz naprave in enostavnem dostopu
Predvajajte glasbo neposredno iz Huawei Watch 3 ali preko sinhronizacije s pametnim telefonom
100+ športnih načinov

Prikaz na zaslonu

Huawei Watch 3 ima 30 vnaprej nameščenih obrazov, vključno z animiranimi obrazi, ki resnično poživijo izkušnjo. Izbirate lahko med 1000+ modeli, ki so na voljo v trgovini Huawei Watch Face. Oblikujte edinstveni izgled pametne ure in se zabavajte, ko ustvarjate animacije s kratkimi videoposnetki iz telefona. Spremenite izgled zaslona v nekaj posebnega v samo nekaj sekundah.

Z uporabo tehnologije eSIM1, pametna ura deluje kot samostojna komunikacijska naprava. Kličite, predvajajte glasbo in prenašajte aplikacije, ne da bi bili povezani s telefonom, še vedno pa uporabljate obstoječo številko.

Ostanite obveščeni

Na začetnem zaslonu povlecite desno, da odprete Huawei Assistant. Oglejte si svoje tekoče naloge, vključno z vadbo, klicem, glasbo, štoparico in veliko več. Preprost način za življenje s pametno uro. Osebni glasovni asistent Celia, vam lahko pomaga klicati, upravljati naprave in hitro najti koristne informacije. Poleg tega s funkcijo Voice Memo beležite pomembne informacije na poti.

Zdravje in varnost

Uporabite moč pametnih podatkov, da vam pomagajo pri zdravju. Vse to lahko zabeležite v aplikaciji Huawei Health, da boste lahko svoj napredek videli enostavno in jasno.

Izmerite vročino in uporabite detektor temperature kože. Spremljajte svoje zdravje, tako da boste lahko vedno poskrbeli zase na najboljši možen način.

Nikoli ne veste, kdaj lahko pride do izrednih razmer, zato bodite vedno pripravljeni. Vsak padec povzroči, da pametna ura Huawei takoj preklopi v zasilni način in opozori vaš določen stik. Druga možnost je, da petkrat pritisnete gumb gor in takoj pošljete klic za nujne primere.

Če se počutite zaskrbljeni in ste brez sape, je lahko nasičenost s kisikom v krvi SpO 2 nizka. Takoj spoznajte svoj SpO 2 prek TruSeen 4.5+, ki uporablja napredno svetlobno tehnologijo za natančno zaznavanje molekul kisika v krvi, tudi v nizkih temperaturah in na visoki nadmorski višini. Leča iz safirnega stekla omogoča boljši prodor svetlobe, nižje zmogljivosti in udobnejše nošenje. Poleg tega napredni algoritmi zagotavljajo natančnost spremljanja srčnega utripa.
HUAWEI pametna ura Watch 3 46mm BT, Classic Edition with Leather Strap
HUAWEI pametna ura Watch 3 46mm BT, Classic Edition with Leather Strap
420,12 €
v IRISIMO.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka