TreeFrog Model Pro 1

TreeFrog Model Pro 1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Nosilec za kolesa je dvoslojni strešni prtljažnik z edinstveno obliko številka 7, ki vakuumske skodelice postavi v popoln triko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek TreeFrog Model Pro 1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta kovčka / prtljažnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX018384D1
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Nosilec za kolesa je dvoslojni strešni prtljažnik z edinstveno obliko številka 7, ki vakuumske skodelice postavi v popoln trikotnik za največjo nosilnost. V njem je 1 kolo (do 20 kg). Brez e-kolesa. Dvoslojni pokrov Pro 1 iz polikarbonata ima 3 vakuumske skodelice TreeFrog, vsaka je primerna za 110 kg, nosilec za vilice in trden nosilec zadnjega kolesa na lestve. Univerzalni nosilec vilic 9-15x100 mm varno drži bodisi standardno 9 mm hitro sprostitev bodisi vilice 15x100 mm (z našim distančnikom Boost deluje z gorskim kolesom 15x110 mm), ni treba izklopiti nosilcev vilic! Pro serije so na voljo z različnimi velikostmi nosilcev vilic 12 mm, 15 mm in 20 mm (vključno z vilicami Lefty) brez doplačila. Je odlična izbira za vsak avto in se prilega celo v nahrbtnik, zato je potovanje z njim enostavno in je odlična izbira za uporabo z najetimi avtomobili, namestite pa ga lahko na streho, kombilimuzino ali zadnje okno.
TreeFrog Model Pro 1
TreeFrog Model Pro 1
289,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka