Brič Vino Merlot

Brič Vino Merlot

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Posestvo Brič se nahaja v slovenski Istri, tik ob slovensko-hrvaški meji nad krajinskim parkom Dragonja. Posestvo nosi ime po istoimenski vzpetini in po bližnji vasi. ... Preberi cel opis

15,86 €
1-5 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rrselection.com ponudbi
Ponudba trgovine rrselection.com za izdelek Brič Vino Merlot. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01816E5B
Prijavi napako

Posestvo Brič se nahaja v slovenski Istri, tik ob slovensko-hrvaški meji nad krajinskim parkom Dragonja. Posestvo nosi ime po istoimenski vzpetini in po bližnji vasi. Poslopje ima kapaciteto za predelavo 500.000 litrov vina. Na posesti je kar 36 ha vinogradov, ki jih obdelujejo na ekološki način. Pravijo, da je za edinstven pečat, ki ga nosijo njihova vina, zaslužna prav posebna nadmorska višina, 270 - 350 m. Vina na tej nadmorski višini so pridelana dovolj nizko, da ohranijo značilnosti Mediterana, hkrati pa so dovolj visoko, da imajo tudi značilnosti kontinenta. Zaradi lege vinograda potrebuje grozdje od trte do mlina manj kot pol ure. Zaradi tega se ohranijo vse arome, ki bi se sicer izgubile med transportom. Ekološka pridelava in strog nadzor kakovosti sta glavni načeli vinske kleti Brič.

Poreklo: Slovenija

Sladkor: 2g/l

Sorta: 100% Merlot

Trgatev: september 2018

Opis: Intenzivno, rubinasto, rdeča barva. V aromi prevladujejo zaznave jagod in borovnic s pridihom mineralnosti. Na okus harmonija sočnosti, kompleksnosti, dozorelih srednje izraženih in zaokroženih taninov. Vino polnega okusa.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!



Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Brič Vino Merlot
Brič Vino Merlot
15,86 €
v rrselection.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka