Beko Klimatska naprava BEHPI240/BEHPI241 z montažo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klimatska naprava BEHPI 240/ BEHPI 241 zagotavlja udobno ter dostopno hlajenje in ogrevanje. Napravo odlikujejo predvsem tehnologije Jet Heat, ZoneFollow in SelfClean+, i... Preberi cel opis
960,00 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01810070
Prijavi napako
Klimatska naprava BEHPI 240/ BEHPI 241 zagotavlja udobno ter dostopno hlajenje in ogrevanje. Napravo odlikujejo predvsem tehnologije Jet Heat, ZoneFollow in SelfClean+, izjemno priročna pa je tudi možnost upravljanja prek WiFija z aplikacijo HomeWhiz na vašem pametnem telefonu. Prednosti klimatske naprave so tudi samodejni nadzor temperature, časovnik, funkcija samodejnega zagona, samodejni razvlaževalnik, funkcija samodejnega čiščenja in digitalni prikazovalnik. Ob tem prav tako ponuja 24-urno programiranje, kar omogoča poljubno nastavitev vklopa in izklopa. Z uporabo daljinskega upravljalnika je upravljanje preprosto, vse funkcije pa na dosegu roke.Podatkovna karticaPogoji montaže klimatske naprave Beko BEHPI240/BEHPI241 NavodilaKlimatska naprava z montažo po davčni stopnji 9,5% je na voljo le fizičnim osebam, ki niso davčni zavezanci in vgrajujejo napravo v stanovanjski objekt, namenjen trajnemu bivanju.POMEMBNO:Za uspešno izvedbo naročila je potrebno podpisati dva dokumenta: Aneks ter Izjavo kupca.
Beko Klimatska naprava BEHPI240/BEHPI241 z montažo
Beko Klimatska naprava BEHPI240/BEHPI241 z montažo
od 960,00 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka