GARMIN kolesarski računalnik Edge 530, komplet za merjenje srčnega utripa

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Edge 530 – Paket za analizo največje zmogljivosti

Koga briga, da kolesarski računalnik Edge 530 ponuja dinamično spremljanje delovanja in vpoglede, ki vam bodo pom...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek GARMIN kolesarski računalnik Edge 530, komplet za merjenje srčnega utripa. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0180A50C
Prijavi napako
Edge 530 – Paket za analizo največje zmogljivosti

Koga briga, da kolesarski računalnik Edge 530 ponuja dinamično spremljanje delovanja in vpoglede, ki vam bodo pomagali izboljšati? ti je. Torej, ne glede na to, ali ste finišer na stopničkah, Kona qualifier, brusilec gramoza, gladko obrit, mestni pedaler, dirt ball ali nekje vmes, je Edge 530 pripravljen, da postane vaš novi partner v vožnji. Prvič so ne le dirkaškim kolesarjem, ampak tudi ljubiteljem gorskih koles na voljo posebne funkcije za analizo zmogljivosti, izračun poti pa je zdaj še hitrejši.

Popeljite svoje usposabljanje na naslednjo raven

Edge 530 presega zbiranje podatkov – zagotavlja dinamične vpoglede v zmogljivost, ki vam lahko pomagajo premagati najboljše. Oglejte si, kako se vaše telo obnese v različnih okoljih s prilagajanjem na toploto in nadmorsko višino1. Prejemajte obvestila med vožnjo, ko je čas za hidracijo ali hrano. Preverite, ali je bil vaš zadnji trening uravnotežen v smislu vzdržljivosti, praga in visoko intenzivnih naporov. Ko je združen z združljivimi senzorji, Edge 530 zdaj prikazuje vašo krivuljo moči in primerja vaš napor pri vožnji s prejšnjimi tedni in meseci. Ne glede na to, kje trenirate, lahko sinhronizirate strukturirane vadbe iz TrainingPeaks™ in spletne fitnes skupnosti Garmin Connect™ neposredno na svoj Edge. Prav tako si lahko ogledate svoj prihajajoči tedenski trening in se po potrebi nemoteno lotite ustrezne vadbe.

Vozite se samozavestno

Ne glede na to, ali trenirate s prijatelji pri jahanju ali se vozite v službo, vaša naprava Edge 530 varnost jemlje resno. Omogoča skupinsko sporočanje in sledenje, tako da lahko ostanete v stiku, ko se ločite od paketa2. Ima tudi zaznavanje incidentov, ki samodejno pošlje vašo lokacijo stikom v sili, če zazna incident. Za še večjo ozaveščenost združite Edge 530 z vzvratnim radarjem in lučmi Varia, da boste lahko videli in bili vidni. Novi kolesarski alarm, zaščiten s PIN-om, vas bo na pametnem telefonu obvestil, če se vaše kolo premakne, medtem ko ste v notranjosti po vodo ali se ustavite v boksu.

Krmarjenje po vsakem koraku

Edge 530 je vnaprej naložen s kolesarskim zemljevidom Garmin, vključno z navodili od zavoja do zavoja in navigacijskimi opozorili, ki vas obveščajo o prihajajočih zavojih. Da bi vam pomagali pri vožnji kot domačini, priljubljena pot izbira med cestami in stezami, po katerih so kolesarji najbolj potovali. Edge 530 je dovolj pameten, da vas vodi nazaj na pot – ali nazaj na začetek –, če odstopate od nje ali se odločite zgodaj oditi domov. S hitrostjo izračuna poti, ki je 2-krat hitrejša od prejšnjih modelov, boste več časa porabili za vožnjo in ne čakali.

Ukroti poti

Ko potrebujete spremembo pokrajine, je Edge 530 vaš vodnik za gorsko kolesarjenje. Začnite s prenosom brezplačne aplikacije Trailforks iz trgovine Connect IQ Store in nato odklenite vsebino zemljevida Trailforks na vašem Edgeu. Trailforks s potmi iz več kot 80 držav vključuje najboljše, najnovejše informacije, vključno s stanjem poti, toplotnimi zemljevidi in drugim. Ko se sredi vožnje ustavite, novi način Forksight samodejno prikaže prihajajoče razcepe na poti in vam da kontekst, tako da pokaže, kje ste v omrežju poti. Med vožnjo Edge 530 sledi epskim podrobnostim z novimi meritvami gorskega kolesarjenja, kot so število skokov, razdalja skoka in čas zadrževanja. Druge funkcije gorskega kolesarjenja vključujejo Grit, ki ocenjuje težavnost vožnje s pomočjo GPS-a, podatkov o nadmorski višini in merilniku pospeška, in Flow, ki meri, kako gladko se spuščate po poti, da boste naslednjič dosegli rezultat.

Plezajte kot profesionalec

Plezanje lahko postane vaše skrivno orožje z Edge 530 in novo funkcijo ClimbPro. Samodejno prikaže preostali vzpon in naklon, ko se vzpenjate po poti ali smeri. To vam pokaže, koliko imate še trpeti, in vam pomaga oceniti svoj trud v preostalem delu vožnje.

Sistem eBike Shimano STEPS

Združite združljiv kolesarski računalnik Edge s podprtim sistemom Shimano STEPS eBike in prejmite namenski zaslon stanja eBike, podatkovna polja in podporo za stanje sistema in opozorilna sporočila. Poleg meritev Edge – kot so čas, razdalja in hitrost – si lahko ogledate tudi raven pomoči, položaj prestave, življenjsko dobo baterije in preostali doseg med vožnjo.

Prilagodite svojo napravo

Samo Garmin vam omogoča prilagajanje naprave z brezplačnimi aplikacijami, pripomočki in podatkovnimi polji iz trgovine Connect IQ Store. Aplikacije, kot je AccuWeather MinuteCast, vas obvestijo, kdaj bo dež prenehal, tako da lahko določite idealen časovni interval za svojo vožnjo. Če načrtujete svoje vožnje na spletnih mestih, kot so Strava, Komoot ali Wikiloc, prenesite te aplikacije, da boste lahko svoje najljubše poti uvozili neposredno v vaš Edge. Če pa iščete bližnjo kavarno ali trgovino s kolesi, uporabite aplikacijo Yelp za prenos njihovih lokacij in se usmerite neposredno do njih v svoji napravi Edge.
GARMIN kolesarski računalnik Edge 530, komplet za merjenje srčnega utripa
GARMIN kolesarski računalnik Edge 530, komplet za merjenje srčnega utripa
396,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka