Analna čepa Cheeky Buttplug

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Igrajmo! Odločite se za linijo analnih čepov Cheeky ! Vsak kos ima svojo individualno teksturo, trdna prirobnična podlaga s priseskom pa zagotavlja varno igro odraslih. Z... Preberi cel opis
19,95 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
23,85 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Analna čepa Cheeky Buttplug. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX017FAC11
Prijavi napako
Igrajmo! Odločite se za linijo analnih čepov Cheeky ! Vsak kos ima svojo individualno teksturo, trdna prirobnična podlaga s priseskom pa zagotavlja varno igro odraslih. Za individualno uporabo ali za igro v paru, bodo ti zadnjici dodali nekaj dodatnega navduenja in stimulacije ob vsakemu času. Vsak paket vključuje dve posamezni velikosti:manjo 6x3 cm invečjo: 9x4,5 cm, kar vam daje vso raznolikost, na katero ste pripravljeni, narejeno iz higiensko vrhunskega in telesno varnega silikona. Začnite od majhnega in se odpravite do večjega - ali, če ste izkueni, preskočite direktno na večjo velikost. Popolnoma vodoodporen izdelek lahko uporabljate v vodi ali zunaj nje, pri tej vrsti igrač za odrasle pa vedno priporočamo visokokakovostna maziva na vodni osnovi. Čičenje je enostavo z toplo vodo in blago milnico ali pa s čistili za erotične igračke. Značilnosti izdelka: - manji čep: celotna dolžina 6 cm , premer 3 cm - večji čep: celotna dolžina 9 cm , premer 4,5 cm - tekstura z vdolbinicami - barva: roza - material: 100 % silikon Proizvajalec: Calexotics
Analna čepa Cheeky Buttplug
Analna čepa Cheeky Buttplug
19,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka