Stenske nalepke VEJA S CVETJEM WS053 - VEJA S CVETJEM WS053

Stenske nalepke VEJA S CVETJEM WS053 - VEJA S CVETJEM WS053

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Stenske nalepke Art Aplique so odlična ideja za dekoracijo videza vašega doma ali pisarne.Izbirate lahko med nagajivimi, elegantnimi, romantičnimi, resnimi ali nežnimi na... Preberi cel opis
12,99 € -3 %
12,61 €
2-7 dni
-3 %12,99 €
z dostavo 17,11 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
17,11 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Stenske nalepke VEJA S CVETJEM WS053 - VEJA S CVETJEM WS053. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX017EE006
Prijavi napako
Stenske nalepke Art Aplique so odlična ideja za dekoracijo videza vašega doma ali pisarne.Izbirate lahko med nagajivimi, elegantnimi, romantičnimi, resnimi ali nežnimi nalepkami, vsaka bo vašo steno naredila vašo.Stensko nalepko tudi z lahkoto odstranimo in jo nadomestimo z drugo, ko pride čas za novo spremembo videza vaše stene.LastnostiVelikost na steni: 60x110 cmDimenzija embalaže: 70x50 cmŠtevilo listov v embalaži: 2Število nalepk: 21Čas nameščanja: 5 - 30 minutLepljenjeNajboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, gladka stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine.Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.).Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo.Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo.Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.
Stenske nalepke VEJA S CVETJEM WS053 - VEJA S CVETJEM WS053
Stenske nalepke VEJA S CVETJEM WS053 - VEJA S CVETJEM WS053
12,61 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka