Paket za lepe noge - anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Paket za lepe noge – anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje

CelluHit – anti-celulitni gel za preoblikovanje

Vsebuje posebno kombinacijo... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 02:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Loconatura ponudbi
Ponudba trgovine Loconatura za izdelek Paket za lepe noge - anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0176CDB8
Prijavi napako

Paket za lepe noge – anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje

CelluHit – anti-celulitni gel za preoblikovanje

Vsebuje posebno kombinacijo aktivnih sestavin, ki so bile raziskane in klinično preizkušene za uporabo v boju proti celulitu. To kompleksno mešanico sestavin sestavlja popolna kombinacija naravnih sestavin, kot so Centella Asiatica, L-karnitin, ekstrakt bršljana in naravne bodike ter izvleček alg Fucus. Njihovo delovanje ob nanosu boste takoj občutili. To unikatno delovanje dosega bistveno povečanje temperature takoj po nanosu, kar povečuje učinkovitost aktivnih sestavin izdelka CelluHit v povrhnjici (epidermis) v prvih minutah po nanosu. Navedene sestavine klinično dokazano* spodbujajo zmanjševanje celulita. Prav tako delujejo na učvrstitev kože in izboljšujejo njeno strukturo.

Ključne značilnosti CelluHit anticelulitnega gela so:

Je klinično preizkušen*
Vsebuje posebno kombinacijo aktivnih sestavin z anticelulitnimi učinki*
Zateguje in gladi kožo
Oblikuje vaše telo
Posebna tehnologija z visoko vročinskim delovanjem
77% uporabnikom zmanjša celulit že v prvih 28 dneh
Po 28 dneh uporabe do 6,7% manjšega obsega bokov
Hitro absorbiranje

Uporaba: Gel nanesite dvakrat dnevno na površino, kjer se nahaja celulit in masirajte, dokler se gel popolnoma na absorbira. Masirajte od spodaj navzgor s krožnimi gibi, dokler se gel ne vpije. Začnite nad koleni in zaključite na območju zadnjice. Za najboljše rezultate uporabljajte zjutraj in zvečer.

Sestavine: Aqua (water), Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Propylene glycol, PEG/PPG-22/24 dimethicone, Methyl nicotinate, Carnitine, Centella asiatica extract, Fucus vesiculosus extract, Hedera helix leaf extract, Ilex aquifolium leaf extract, Paullinia cupana fruit extract, Carbomer, Triethanolamine, Caprylyl glycol, CI 42045, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Parfum (fragrance).

Vsebuje: 200ml

Izdelek je v skladu z EU regulacijo o varnosti in kakovosti kozmetičnih proizvodov. Izdelek je prijavljen v CPNP portal pod referenčno številko 2164386, proizvajalec izdelka pa je priznano kozmetično podjetje PostQuam Cosmetic s.l., Ctra. Burgos-Portugal, km.115. 47270 Cigales (Valladolid) iz Španije.

Hoodia – obliži za hujšanje

Obliži Hoodia+ zavirajo apetit in so idealen način za absorpcijo Hoodie neposredno v krvni obtok*. Dovolj je, da namestite obliž neposredno na kožo in ga pustite delovati 24 ur, nato pa si ogledate rezultate (vir 1). Pleme Kalahari že tisočletja uporablja rastlino Hoodia za zmanjšanje zanimanja za hrano med dolgimi lovskimi potovanji.

Vsebujejo: 30 obližev

Sestavine:

Acrylates copolymer, Aqua (water), Phenoxyethanol, Hoodia gordonii extract, Paullinia Cupana (Guarana) seed extract, Alcohol, Garcinia Cambogia fruit extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate.Izdelek je prijavljen v CPNP portal pod referenčno številko 1211405, proizvajalec izdelka pa je priznano podjetje Medex Scientific, The Old Grain Store 4, Denne Road RH12 1JE iz Velike Britanije.

* Pojasnilo: učinki in rezultati uporabe izdelka se lahko razlikujejo od osebe do osebe in s tem od telesa do telesa, kar je normalno. Potrebno se je zavedati, da se vaši rezultati lahko razlikujejo od rezultatov uporabnic, ki so objavljene na naši spletni strani. Večina uporabnikov je sicer nad izdelkom izjemno zadovoljnih, a vsekakor tako kot ostali nimamo 100% zadovoljnih strank (iz različnih razlogov, kot so napačna in neredna uporaba, zdravstvena stanja, hude alergije posameznikov…). Ravno iz tega razloga pa v primeru neizpolnitve pričakovanj in slabših rezultatov lahko izdelke vrnete brez kakršnihkoli obveznosti. Prav tako so na željo strank lahko nekatera imena na strani spremenjena, slike pa simbolične in so namenjene prikazu pričakovanih rezultatov – večina se ne želi javno izpostavljati s svojimi težavami, ne glede na to, da so jih uspešno rešili, kar je za razumeti.

Viri in raziskave:

PostQuam (2014). Test Eficacia Anticeluliticos PostQuam Professional

Wong, C. (2021). Hoodia Gordonii for Weight Loss. Verywellfit

Caporuscio, J. (2020). Do weight loss patches work? Medical News Today.

Ramam, R. (2018). 12 Benefits of Guarana. Healthline.

Medex Patches (2021). Official Company Website.

Paket za lepe noge - anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje
Paket za lepe noge - anti-celulitni gel za preoblikovanje in obliži za hujšanje
39,99 €
v Loconatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka