Lakirne pištole SATAjet X5500 RP Sata - 1,2 I šoba

Lakirne pištole SATAjet X5500 RP Sata - 1,2 I šoba

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lakirne pištole SATAjetx5500 se predstavljajo z revolucionarnim sistemom šob SATA X. Revolucionarnim zato, ker proizvajalec SATA ponuja sistem X-šob, ki omogočajo dve obl... Preberi cel opis
776,96 € -3 %
754,33 €
2-7 dni
-3 %776,96 €
z dostavo 758,83 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
758,83 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Lakirne pištole SATAjet X5500 RP Sata - 1,2 I šoba. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0176B0AE
Prijavi napako
Lakirne pištole SATAjetx5500 se predstavljajo z revolucionarnim sistemom šob SATA X. Revolucionarnim zato, ker proizvajalec SATA ponuja sistem X-šob, ki omogočajo dve obliki curka na velikost šobe. Raztegnjeno in ovalno. V vseh velikostih šob. Pištole X5500 so pripeljale atomizacijo na veliko višjo raven. Pri delovanju so zelo tihe in individualne, saj z 0 šobami (ovalen snop) ali I šobami (vzporedni snop) hitro nastavimo hitrosti pri lakiranju, se prilagodimo karakteristikam materiala, ki ga nanašamo in vsem klimatskim pogojem.Sistem je v ponudbi v kompletu z RPS lončkom.Značilnosti lakirne pištoleRevolucionarna: X-šobe peljejo atomizacijo na popolnoma novo raven.Tiha: »Šepetajoča šoba«™ zaradi optimalne geometrije toka zraka in zmanjšane stopnje zvoka v relevantnih frekvencah.Individualna: Zadostuje zahtevam vsakega nanašanja pa naj gre za lastnosti barve, klimatske pogoje ali način nanašanja (hitrost nanašanja / nadzor nad nanašanjem)Natančna: Optimalen nanos materiala z obema oblikama šob za enakomerno in izboljšano atomizacijo.Manj vzdrževanja: Ni prstana za zrak, postopek čiščenja je mnogo lažji in hitrejši.Učinkovita: Omogoča do 15 % prihranek pri materialu.Mnogostranska: Dve obliki šob za vsako velikost šobe, kar zadostuje vsem zahtevam nanašanja (kriteriji za izbiro so viskoznost materiala, temperatura, relativna vlažnost, hitrost lakiranja, želena debelina lakiranja).Tehnična dokumentacijaSpletna aplikacija nozzlefinderYoutube video
Lakirne pištole SATAjet X5500 RP Sata - 1,2 I šoba
Lakirne pištole SATAjet X5500 RP Sata - 1,2 I šoba
754,33 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka