STEKLOKERAMIČNI ŠTEDILNIK VOX CHT5155W - VOX - STEKLOKERAMIKA - A++ - VEČFUNKCIJSKO - 53 L - 5 LET - 60 CM - 50 CM

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis Vox steklokeramični štedilnik s štirimi grelnimi ploščami in 53-litrsko električno pečico je kakovosten, učinkovit in cenovno ugoden kuhinjski pomočnik. Vox stekloke... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo.

Cena je bila osvežena danes ob 07:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Ponudba trgovine Merkur za izdelek STEKLOKERAMIČNI ŠTEDILNIK VOX CHT5155W - VOX - STEKLOKERAMIKA - A++ - VEČFUNKCIJSKO - 53 L - 5 LET - 60 CM - 50 CM. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Širina (cm)
50
Vrsta štedilnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025B020B
Prijavi napako
Opis Vox steklokeramični štedilnik s štirimi grelnimi ploščami in 53-litrsko električno pečico je kakovosten, učinkovit in cenovno ugoden kuhinjski pomočnik. Vox steklokeramični štedilnik s štirimi grelnimi ploščami in 53-litrsko električno pečico je kakovosten, učinkovit in cenovno ugoden kuhinjski pomočnik.Pečico odlikujeta dva grelna elementa, zgornji deluje z močjo 1200 W, spodnji pa s 1100 W. Štedilnik ima osvetljeno notranjost pečice, s čimer poskrbi za izredno udobno in pregledno uporabo.Opremljena je z indikatorjem segretosti steklokeramične plošče in indikatorjem delovanja termostata. Štedilnik se ponaša še s kablom električnega napajanja, dvema pladnjema, kromirano rešetko, odstranljivimi vrati pečice, časovnikom in termostatom. Za dodatno praktičnost bo poskrbel velik spodnji predal, kamor lahko pospravite posode.
STEKLOKERAMIČNI ŠTEDILNIK VOX CHT5155W - VOX - STEKLOKERAMIKA - A++ - VEČFUNKCIJSKO - 53 L - 5 LET - 60 CM - 50 CM
STEKLOKERAMIČNI ŠTEDILNIK VOX CHT5155W - VOX - STEKLOKERAMIKA - A++ - VEČFUNKCIJSKO - 53 L - 5 LET - 60 CM - 50 CM
399,90 €
v Merkur

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka