Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH

Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

SPODBUJA AKTIVNOSTI NA PROSTEM

Aktivnosti na prostem so koristne za telesno in duševno zdravje otrok. Namesto da otroci sedijo pred televizijo ali igrajo video igre...
Preberi cel opis
49,99 € -46 %
26,99 €
1-3 dni
-46 %49,99 €
z dostavo 30,98 €
Cena z dostavo
30,98 €
Dobavljivost

Veliko povpraševanje - zaloga je omejena! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:44.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o frilla.si ponudbi
Ponudba trgovine frilla.si za izdelek Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01735C1D
Prijavi napako

SPODBUJA AKTIVNOSTI NA PROSTEM

Aktivnosti na prostem so koristne za telesno in duševno zdravje otrok. Namesto da otroci sedijo pred televizijo ali igrajo video igre, bi morali s starši preživeti več časa na prostem. PLANELAUNCH je čudovita otroška igrača, ki bo vašega otroka na prostem ali doma zaposlila za več ur, in igrača, za katero bo vaš otrok z veseljem zamenjal televizijo ali video igre. Otroci se z njo naučijo, kako izstreliti in nadzorovati letalo, hkrati pa razvijajo koordinacijo in praktično razmišljanje, izboljšujejo koordinacijo oči in rok ter smisel za opazovanje in občutek za smer.

OKOLJU PRIJAZEN MATERIAL, ENOSTAVNA NAMESTITEV

Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH je izdelana iz polimernih materialov EPP, ki so lahki, prožni in odporni na udarce. Izdelek je bil preizkušen in je varen za otroško uporabo. Tudi če otroka letalo med padanjem zadane, ga ne bo poškodovalo. Uporaba igrače je preprosta in ne potrebuje baterij, zato se lahko z njo zabavate kadar koli.Igrača je primerna za vse starosti, z njo se lahko igra celotna družina na dvorišču, plaži, travniku, vrtu, pred hišo, v parku itd. Izboljšuje odnos med starši in otroki. Otroci se bodo z igračo družili med sabo. Igrača otroke spodbuja k deljenju in pogajanju ter jim omogoča, da se med igro spoprijateljijo.

Paket vsebuje:

1xpištola za spuščanje letal
4xmajhno letalo

Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH
Igrača za spuščanje letal PLANELAUNCH
26,99 €
v frilla.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka