REALISTIČNA LUTKA Dolls Katja

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izpolnite svoje fantazije s prsato realistično lutko, ki bo vedno ugodila vsem vašim željam. Realistična lutka Katja prihaja iz serije izjemno življenjskih lutk s posebni... Preberi cel opis
2.499,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek REALISTIČNA LUTKA Dolls Katja. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta lutke
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0171CA73
Prijavi napako
Izpolnite svoje fantazije s prsato realistično lutko, ki bo vedno ugodila vsem vašim željam. Realistična lutka Katja prihaja iz serije izjemno življenjskih lutk s posebnim elementom ogrevanja telesa, ki ustvari še bolj realistično izkušnjo. Katja ima popolne proporce o katerih ste sanjali že dolgo časa - Zelo veliko oprsje, ozek pas in zaobljena zadnjica. Lutko Katja lahko postavljate v različne položaje in z njo delite neprecenljive trenutke - tako med rjuhami kot na romantičnem zmenku! Mere: Višina: 163 cm Teža: 50 kg Prsi: G košarica (101 cm) Pas: 67 cm Boki: 106 cm Dol. vaginalne odprtine: 18 cm Dol. analne odprtine: 18 cm Dol. oralne odprtine: 15 cm Katja ima tri odprtine za neverjetno erotično igro, da izpolni vse vaše želje. Vaginalne, analne in oralne predele lutke Katja je potrebno očistiti po vsaki uporabi, da se izognete kopičenju bakterij. Uporabljajte samo mazivo na vodni osnovi. Maziva na osnovi silikona ali olj lahko poškodujejo njeno kožo. Lutka Katja ima stoječe vijake, da ima pravilno ravnotežje v položaju. Stoječe vijake je mogoče odstraniti. Samo zavrtite jih. ko odstranite vijake, Katja ne more stati! Katja lahko nosi čevlje, vendar je priporočljivo nositi le ravne čevlje, brez pete. Vedno nežno in previdno premaknite roke in noge v želeni položaj. Za bolj realističen občutek je dodan element za ogrevanje telesa. Če želite sprožiti grelni element, priključite v vhod USB in 3 minute držite v vratih USB, da dosežete največjo toploto. Po tem vstavite element v Cindy odprtino in uživajte v še bolj človeškem občutku. Pazite, da Katje ne položite na predmete, ki vsebujejo črnilo, kot so časopisi, revije, temno obarvani materiali, črne ali mokre rjuhe ali usnjeni materiali, ki vsebujejo v olju topne pigmente. Komplet vključuje: Element za ogrevanje telesa z USB Set spodnjega perila Dodatni nadomestni nohti Čopič za lase Losjon za telo/mazivo Čistilo za igračke Obnovitveni prah Čistilni namakalnik 1 dodatna nožnica 1 dodatna dojka Navodila Realistična lutka Katja je na voljo po naročilu s predplačilom.
REALISTIČNA LUTKA Dolls Katja
REALISTIČNA LUTKA Dolls Katja
2.499,00 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka