XIAOMI pametna zapestnica Band 6, Black

XIAOMI pametna zapestnica Band 6, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi Mi Band 6 Pametna Zapestnica
Xiaomi je v svojo super priljubljeno serijo Mi Band dodal nov Xiaomi Mi Band 6 Pametno zapestnico. Ta neverjetna zapestnica bo v ...
Preberi cel opis
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-11 dneh Dobavljivo v 3 - 8 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.56
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0171B58F
Prijavi napako
Xiaomi Mi Band 6 Pametna Zapestnica
Xiaomi je v svojo super priljubljeno serijo Mi Band dodal nov Xiaomi Mi Band 6 Pametno zapestnico. Ta neverjetna zapestnica bo v novi podobi in po izjemno nizki ceni še vedno omogočala številne funkcije, ki jih nudijo dražje pametne ure.
Zaslon
Prva nadgradnja pametne zapestnice Mi Band 6 je večji zaslon. Sedaj meri 1,56 palcev, zato boste tudi med vadbo enostavno prebirali številne informacije, ki vam jih bo pametna zapestnica podala. Xiaomi nadaljuje z uporabo kvalitetnega in barvitega AMOLED zaslona, vendar sedaj v resoluciji 152x486 pikslov oziroma 326 PPI . Zaslon ima boljši zaščitni premaz, ki bo poleg povečane zaščite omogočil manjšo vidljivost prstnih odtisov pri uporabi. Na voljo vam bo tudi 60 različnih tem, ki se bodo prilegale vašemu stilu.
Sledenje dejavnosti
Poleg večjega zaslona je Mi Band 6 podvojil število načinov sledenja dejavnosti. Mi Band 6 lahko sedaj sledi kar 30-im različnim športom. Dodatne funkcije dejavnosti vključujejo več načinov treninga v zaprtih prostorih, kot so raztezanje, zumba, ples in ostalo. Med športi lahko najdete tudi vodne aktivnosti, saj vam zaščita 5ATM le to omogoča.
Z novo funkcijo bo Mi Band 6 samodejno ugotovil kakšen šport opravljate in jih začel spremljati brez potrebe po ročnem posegu
Številne koristne funkcije
Mi Band 6 je poleg številnih dopolnitev izboljšal delovanje njenih senzorjev. Sedaj uporabnikom prikaže podatke o kakovosti vaših vitalnih znakov zaradi vgrajenega senzorja SpO2. Le ta je glavni pokazatelj kvalitete vašega življenja in vam bo pomagal, da le tega še izboljšate. Poleg tega bo zaznal različne faze spanja (in stresa), ter obljublja koristen vpogled v kakovost in trajanje le-tega.
Z vgrajenim PPG senzorjem boste dobili 24-urno spremljanje srčnega utripa, ki vam bo poleg vaših ravni stresa prikazal tudi dober vpogled v vaš vsakdan.
Anatomija baterije
Vaša nova pametna zapestnica bo z enim polnjenjem zdržala približno 14 dni in 19 dni pri načinu varčevanja z energijo. 125 mAh baterija se bo z magnetnim polnilnikom napolnila v pičlih 2 urah, brez tega, da Mi band 6 bilo potrebno vzeti iz paščka.
XIAOMI pametna zapestnica Band 6, Black
XIAOMI pametna zapestnica Band 6, Black
39,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka