NIVELVIGOR Prehransko dopolnilo

NIVELVIGOR Prehransko dopolnilo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

NIVELVIGOR

Prehransko dopolnilo na osnovi suhih ekstraktov mace, azijskega ginsenga IL HWA, žafrana, L-arginina in cinka.

Maca pripomore k boljši telesn... Preberi cel opis

22,99 €
1-3 dni
Cena z dostavo
26,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Apinature ponudbi
Ponudba trgovine Apinature za izdelek NIVELVIGOR Prehransko dopolnilo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016FC4B6
Prijavi napako

NIVELVIGOR

Prehransko dopolnilo na osnovi suhih ekstraktov mace, azijskega ginsenga IL HWA, žafrana, L-arginina in cinka.

Maca pripomore k boljši telesni in duševni zmogljivosti in pomaga tudi pri ohranjanju naravne spolne aktivnosti in energije

Ginseng zmanjšuje občutek utrujenosti in spodbuja vitalnost. Pripomore k boljšemu spolnemu življenju.

Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

Žafran pripomore k boljšemu razpoloženju.

Maca Pomaga ohranjati optimalno vzdržljivost, čustveno stabilnost in vitalnost.

Ginseng pomaga ohranjati kognitivne funkcije in spodbujati zbranost v primerih šibkosti, izčrpanosti in izgube koncentracije, Pripomore k delovanju spomina. Pripomore h krepitvi fizične in psihične energije. Pripomore k naravni obrambi in pravilnemu delovanju imunskega sistema . Pomaga ohranjati normalen nivo krvnega sladkorja. Pripomore k normalni presnovi glukoze in inzulina. Pripomore k normalni cirkulaciji krvi, kar je povezano z možgansko sposobnostjo in reaktivnostjo. Pomaga spodbujati budnost.

Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri plodnosti in razmnoževanju, pri presnovi maščobnih kislin, pri presnovi kislin in baz, pri presnovi ogljikovih hidratov, pri sintezi beljakovin, pri presnovi vitamina A in DNK, prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov, kože, ima vlogo pri ohranjanju vida, pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter pri delitvi celic.

Vsebuje Macatonic™, patentiran ekstrakt korenine mace, koncentriran v razmerju 5:1 (Lepidium meyenii). Maca je gojena v visokogorju Peruja in je ekstrahirana z vodo kot topilom, da se ohranijo vse lastnosti korenine.

Vsebuje ekstrakt cele korenine azijskega ginsenga IL HWA (Panax ginseng C.A Meyer), koncentriran v razmerju 11:1. Ekstrahiran je pri nizkih temperaturah iz zrelih, celih in neolupljenih 6 let starih korenin, gojenih v korejskih nasadih. Standardiziran je na 12 % v ginsenozidih, kar zagotavlja učinkovitost, varnost in kakovost ginsenga.

Z Affron®, patentiranim ekstraktom žafrana (Crocus sativus) španskega izvora. Standardiziran je na 2 % v safranalu, aromatični komponenti žafrana, ki je v največji meri odgovorna za njegove fiziološke učinke, saj pripomore k čustveni uravnoteženosti, podpira sproščenost ter pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje. Prav tako stimulira libido, izboljšuje erekcijo, pripomore k povečanju količine semenske tekočine ter sprošča mišice. Pripomore tudi k hujšanju in uravnavanju telesne teže, saj povečuje občutek sitosti.

Formula je obogatena z aminokislino L-arginin in mineralom cinkom, ki pomaga vzdrževati normalno raven testosterona, hormona, ki ga proizvajajo spolni organi.

Primerno za vegane. Brez glutena ali laktoze.

SESTAVINE:

Macatonic™ (suhi ekstrakt korenine mace iz Andov Lepidium meyenii v razmerju 5:1, maltodekstrin, modificirani škrob in sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), suhi ekstrakt korenine azijskega ginsenga IL HWA Panax ginseng v razmerju 11:1, standardiziran na 12 % v ginsonezidih, L-arginin HCl, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, cinkov glukonat, Affron® (suhi koncentrirani ekstrakt pestičev žafrana Crocus sativus, standardiziran na 3,5 % v leptikrosalidov® in na 2 % v safranalu, maltodekstrin)

AKTIVNE SESTAVINE DNEVNI ODMEREK (2 KAPSULI)

Macatonic™ (suhi ekstrakt mace iz Andov 5:1) 400 mg

Enakovredno 2000 mg korenine v prahu

Suhi ekstrakt azijskega ginsenga IL HWA 11:1

Enakovredno 1100 mg korenine v prahu 100 mg

Vsebnost ginsenozidov 12 mg

L-arginin (iz hidroklorida) 82,69 mg

Cink (iz cinkovega glukonata) 10 mg (100 % PDV*)

Affron® (suhi ekstrakt pestičev žafrana) 15 mg

Vsebnost safranala 0,3 mg

*PDV: Priporočeni dnevni vnos.

ALERGENI: ne vsebuje alergenov.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 2 kapsuli na dan, najbolje zjutraj.

NETO KOLIČINA : 19,34 g, 40 rastlinskih kapsul po 483,5 mg

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi. Za zadovoljevanje prehranskih potreb je pomembno, da uživate raznoliko in uravnoteženo prehrano ter sledite zdravemu načinu življenja.

NIVELVIGOR Prehransko dopolnilo
NIVELVIGOR Prehransko dopolnilo
22,99 €
v Apinature

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka