ELECTROLUX prostostoječi štedilnik LKI64852AX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Poenostavite vašo izkušnjo kuhanja z Hob2Hood. Odzivna v trenutku, kuhalna plošča samodejno vklopi in uravnava funkciji lučk in ventilatorja na va&sc... Preberi cel opis
926,22 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek ELECTROLUX prostostoječi štedilnik LKI64852AX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dizajn
Širina (cm)
59.6
Št. električnih plošč
0
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016F184A
Prijavi napako
Poenostavite vašo izkušnjo kuhanja z Hob2Hood. Odzivna v trenutku, kuhalna plošča samodejno vklopi in uravnava funkciji lučk in ventilatorja na vaši napi, kar vam omogoča, da se lahko povsem osredotočite na najpomembnejše, to je kuhanje.

Hob2Hood je brezžična povezava med vašo napo in kuhališčem ter brez napora prilagaja sesanje ventilatorja na osnovi vaše temperature kuhanja. Odzivna v trenutku ta funkcija zagotavlja dodatno pomoč v vaši kuhinji.

Indukcijska tehnologija kuhanja pomeni, da se toplota dovaja hitro in natančno, kar pomeni, da področje okrog posode ostane hladno in varno. Prav tako se takoj odzove na temperaturne spremembe. Gladka površina pa omogoča preprosto čiščenje.

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča vročemu zraku, da nenehno kroži v pečici, zato vašo hrano vsakokrat skuha do hrustljave odličnosti.

Funkcija pirolitičnega čiščenja je samočistilni sistem, ki dviga temperaturo v pečici, ki maščobo in ostanke spremeni v pepel. Notranjost vaše pečice lahko zdaj očistite s preprostim brisanjem z vlažno krpo.

Sistem mehkega zapiranja vrat omogoča zapiranje vrat vaše pečice brez napora. Dojemljiv neslišen odziv zagotavlja vrhunski občutek.
ELECTROLUX prostostoječi štedilnik LKI64852AX
ELECTROLUX prostostoječi štedilnik LKI64852AX
926,22 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka