KLARSTEIN mini hladilnik DSM2-CoolKid-BL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popolno hlajenje za majhna gospodinjstva: hladilnik Klarstein Cool Kid se predstavi že s svojim imenom. V njem je prostora za vse, kar je treba ohladiti. S prostornino 66... Preberi cel opis
286,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
302,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN mini hladilnik DSM2-CoolKid-BL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
A+
Širina (v cm)
45 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A622FD
Prijavi napako
Popolno hlajenje za majhna gospodinjstva: hladilnik Klarstein Cool Kid se predstavi že s svojim imenom. V njem je prostora za vse, kar je treba ohladiti. S prostornino 66 litrov je idealen za majhna gospodinjstva z eno do dvema osebama, kot oprema za vrt, vikend ali prostore za hobije in skupne prostore. Plus: z razredom energijske učinkovitosti A+ je odličen tudi za vašo denarnico.Bodisi sok, pivo, mleko, sir, klobase ali zelenjava: s hladilnikom Cool Kid od podjetja Klarstein se vam ni treba več spraševati, kam vse stvari pospraviti, saj je v tej napravi vedno vse popolnoma urejeno. Dve mrežasti polici delita notranji prostor na tri pregledne nivoje, v katere je mogoče praktično postaviti hrano. Jajca in pijača se nahajajo na dveh praktičnih policah na vratih hladilnika - v vrata lahko namestite tudi velike steklenice do 2 litrov. Zelenjavo in sadje lahko shranimo v spodnjem delu, kjer ostanejo dlje sveži. Za majhna zamrznjena živila, kot so pomfrit ali piščančja krilca, zgornji 4-litrski zamrzovalnik nudi primeren zamrzovalni prostor, vse dokler ne pride čas za naslednji prigrizek. Seveda se tudi v vročih poletnih dneh pijače lahko hitro ohladijo.Nikoli več dolgo iskanje! Z mini hladilnikom Klarstein Cool Kid imate vse pri roki!
KLARSTEIN mini hladilnik DSM2-CoolKid-BL
KLARSTEIN mini hladilnik DSM2-CoolKid-BL
286,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka