Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO

Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno hitro BLUETOOTH 5.0 povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tabl... Preberi cel opis
169,99 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
173,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Ponudba trgovine Merkur za izdelek Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016E836B
Prijavi napako
Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno hitro BLUETOOTH 5.0 povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanj lahko priklopite kitaro, predvajate glasbo iz USB naprav, spominske kartice ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd…).
Vgrajena zmogljiva polnilna baterija, daljinski upravljalnik in priložen brezžični mikrofon bodo poskrbeli za nepozabno KARAOKE avdio dogodivščino, kjerkoli, kadarkoli.
Izjemna moč in Disco LED RGB lučke. MANTA SPK5310 PRO se ponaša z izjemno močjo, uživali boste namreč lahko kar v 120W RMS moči (10.000W P.M.P.O). Funkcija SUPER BASS v kombinaciji z dvema 8” wooferjema zagotavlja izjemno globoke in obogatene nizke tone, kar pomeni da bo vaša zabava nepozabna in bo trajala vse do jutranjih ur.
Equalizer na kontrolni plošči bo poskrbel za optimalno nastavitev zvoka, vgrajene Disco LED RGB lučke pa zagotavljajo nepozabno in unikatno vzdušje ter neskončno zabavo. Poleg vsega ima SPK5310 PRO vgrajen tudi kvaliteten Radio FM tuner, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vašo najljubšo radijsko postajo.
Zvočnik MANTA SPK5310 PRO bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanju, na počitnicah, na piknikih, prireditvah na prostem, na terasi, na vikendu, na kampiranju, na plaži, itd…
Več podatkov

ZnamkaManta
VrstaZvočnik
TipPrenosni zvočni sistem
PredvajanjeBluetooth 5.0, USB/ spominska kartica / AUX-in, radio FM
Moč120W RMS / 10.000W P.M.P.O
ZvokDva 8” wooferja, Equalizer
DodatnoTWS (True Wireless Stereo) funkcija, občutljivost: 90dB +/- 3dB, Disco LED RGB lučke (On/Off), možnost snemanja, posebej lahko kontrolirate glasnost in ECHO mikrofonov, moderen dizajn, funkcija Super Bass
PriključkiDva vhoda za mikrofon, priključek za kitaro
PriloženoDaljinski upravljalnik, brezžični mikrofon
Mere32,5 x 29 x 71 cm
Teža10,76 kg
BarvaČrna
Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO
Prenosni zvočni sistem Manta SPK5310 PRO
169,99 €
v Merkur

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka