Vgradna USB vtilčnica za zamenjavo avto 12V vtičnice modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vgradna USB vtičnica za vžigalnik za avto. Ne iščite več USB adapterja, ki se priključi na avto vžigalnik, ampak celotno vtičnico za cigaretni vžigalnik zamenjajte z USB ... Preberi cel opis
12,95 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek Vgradna USB vtilčnica za zamenjavo avto 12V vtičnice modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D3CC4
Prijavi napako
Vgradna USB vtičnica za vžigalnik za avto. Ne iščite več USB adapterja, ki se priključi na avto vžigalnik, ampak celotno vtičnico za cigaretni vžigalnik zamenjajte z USB vtičnico. LED lučka Vgradna USB vtičnica za vžigalnik za avto. Ne iščite več USB adapterja, ki se priključi na avto vžigalnik, ampak celotno vtičnico za cigaretni vžigalnik zamenjajte z USB vtičnico. LED lučka označuje, da je vtičnica napajana in v temi pomaga priključiti kabel USB. Gumijast pokrov preprečuje vstop prahu in umazanije v vrata USB, kadar vtičnice ne uporabljate. Pokrov je mogoče odstraniti po želji.Pomembno opozorilo! Pri namestitvi izdelka dvakrat preverite polariteto, če niste prepričani v to, kar počnete, pokličite strokovnjaka.Lastnosti:- Enostavna namestitev (vijak)- gumijasti pokrov,- LED osvetlitev,- lahko se namesti v 12 / 24V vozila- vključena 2 kosa kabelskih čevljev.Izhod 1: 1xUSB 5 V / max. 1 AIzhod 2: 1xUSB 5 V / max. 2,1 AVhod: DC 12 - 24 VMontaža premera: 27,3 - 37 mmVišina (priključki vključeni): 53,5 mmGlobina za montažo: (priključki vključeni): 45,7 mm
Vgradna USB vtilčnica za zamenjavo avto 12V vtičnice modra
Vgradna USB vtilčnica za zamenjavo avto 12V vtičnice modra
12,95 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka