FM oddajnik za avto z daljincem (MP3 USB AUX), 12/24V

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naprava omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe iz USB ključa, micro SD kartice ali telefona kar na zvočnike vašega avtoradia. Na vašem avto... Preberi cel opis
12,69 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek FM oddajnik za avto z daljincem (MP3 USB AUX), 12/24V. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Bluetooth 5
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D39BF
Prijavi napako
Naprava omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe iz USB ključa, micro SD kartice ali telefona kar na zvočnike vašega avtoradia. Na vašem avtoradiu nastavite frekvenco, ki je prikazana na LCD zaslonu naprave in že lahko uživate v svoji najljubši glasbi med vožnjo. Zahvaljujoč napredni tehnologiji, oddajnik zagotavlja odlično kakovost zvoka.

Svetel, jasen zaslon, zagotavlja odlično vidljivost ne glede na čas dneva. Ohišje ima tri gumbe, ki vam omogočajo upravljanje osnovnih funkcij naprave. Kompletu je priročen daljinski upravljalnik, katerega obseg delovanja je približno 5 metrov.

Predvajalnik predvaja datoteke MP3 in WMA.
FM oddajnik za avto z daljincem (MP3 USB AUX), 12/24V
FM oddajnik za avto z daljincem (MP3 USB AUX), 12/24V
12,69 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka