Namizno povečevalno steklo z LED svetilko

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kakovostna LED svetilka za povečevalno steklo. Vsi, ki se ukvarjate z finomehaniko, urarstvom ali kakršnimkoli natančnim umetniškim in obrtniškim delom zagotovo potrebuje... Preberi cel opis
74,55 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek Namizno povečevalno steklo z LED svetilko. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D3670
Prijavi napako
Kakovostna LED svetilka za povečevalno steklo. Vsi, ki se ukvarjate z finomehaniko, urarstvom ali kakršnimkoli natančnim umetniškim in obrtniškim delom zagotovo potrebujete visokokakovostno povečavalno steklo ter dobro osvetlitev. Naša svetilka Kakovostna LED svetilka za povečevalno steklo. Vsi, ki se ukvarjate z finomehaniko, urarstvom ali kakršnimkoli natančnim umetniškim in obrtniškim delom zagotovo potrebujete visokokakovostno povečavalno steklo ter dobro osvetlitev. Naša svetilka združuje oboje v enem in je izjemno fleksibilna zaradi vzmetno uravnotežene konstrukcije, ki jo je mogoče zakleniti na več mestih. LED: 4 W (36 LED)Svetilnost: 320 lumnovBarva svetlobe: hladno bela Leče lahko preprosto zamenjate. Objektiv s pokrovom, ki prepreči nabiranje prahu ter prepreči praske. Težka podlaga z nedrsečo ploščo za stabilnost. Glava svetilke se lahko vrti gor in dol ter levo in desno. Nagibna glava omogoča maksimalno udobje pri uporabi. Nagibni kot: 0 - 50 °Max. Dolžina: 460 mmTehnični podatki: Velikost objektiva: 4 "(10 cm)Napetost: AC 230V - 50 HzBarva svetilke: belaPovečevalne leče niso vključene in so naprodaj posamično!
Namizno povečevalno steklo z LED svetilko
Namizno povečevalno steklo z LED svetilko
74,55 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka