ART OF LIFTING 848 HIGH RESTORE THERAPY NIGHT

ART OF LIFTING 848 HIGH RESTORE THERAPY NIGHT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis izdelka:

Izjemno učinkovitost pripravka zagotavlja originalni kompleks PCL-Lift-Up, ki poleg intenzivnega pomlajevalnega učinka daje učinek močne stimulacije ...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 12. 09. 2023 ob 10:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Doktor Kosi ponudbi
Ponudba trgovine Doktor Kosi za izdelek ART OF LIFTING 848 HIGH RESTORE THERAPY NIGHT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016C773D
Prijavi napako
Opis izdelka:

Izjemno učinkovitost pripravka zagotavlja originalni kompleks PCL-Lift-Up, ki poleg intenzivnega pomlajevalnega učinka daje učinek močne stimulacije kože in jo vzbudi k naravni regeneraciji med spanjem.

Aktivne učinkovine:

Polikaprolakton, polnilo z znanstveno in klinično dokazanim dolgoročnim učinkom proti staranju, vidno povrne izgubljeni volumen, konturo in čvrstost obraza. Hkrati pa kot močan tkivni biostimulator deluje na zunanje plasti povrhnjice in takoj po prvem nanosu učinkovito zapolni linije in gube. Ko doseže globlje plasti kože, učinkovito spodbuja sintezo kolagena, obnavlja in hrani kožne celice, kar znatno poveča njeno gostoto in elastičnost. Poleg tega kompleks spodbuja zorenje adipocitov (maščobnih celic), aktivira postopek naravne sinteze podkožnega maščobnega tkiva in daje tako imenovani učinek lipofiliranja gub. Po vsakem nanosu je koža vedno bolj osvetljena in dobi nov videz. To delovanje okrepi inovativni peptid, pridobljen iz dragocenih semen moringe, ki ustvarja zaščitni ščit pred vplivi škodljivih zunanjih dejavnikov, spodbuja kožo k samodejni regeneraciji, kar vodi v rekonstrukcijo lipidne pregrade v povrhnjici. Hranilni in vlažilni učinek pripravka okrepi olje Vitellaria, ki učinkovito ščiti kožo pred izgubo vode.

Vsebina: 50 ml

Učinki:


Glajenje kože - 97% vprašanih *

Regeneracija in krepitev kože - 90% vprašanih *

Izboljšanje čvrstosti in elastičnosti kože - 87% *

Pomlajevanje kože - 60% vprašanih *

Jasen učinek osvetlitve kože - 70% *

Zmanjšana globina nazolabialne brazde celo do 22% **

Optimalna hidracija in nahranjenost kože


* anketne raziskave v raziskovalnem laboratoriju in vivo Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris ** meritve kožnih parametrov v Laboratoriju za raziskovanje aplikacij in Laboratoriju za analizo slik Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris po 4 tednih uporabe

Uporaba:

Predlagamo, da pripravek nanesete vsak večer (približno pol ure pred spanjem) na očiščeno kožo obraza. Nežno ga masirajte s krožnimi gibi od zgornjega do spodnjega dela obraza in poskušajte ne raztezati kože. Krema je priporočljiva tudi za kožo vratu in vratu.
ART OF LIFTING 848 HIGH RESTORE THERAPY NIGHT
ART OF LIFTING 848 HIGH RESTORE THERAPY NIGHT
76,60 €
v Doktor Kosi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka