ART OF LIFTING 849 INSTANT LUMINOUS SERUM DAY

ART OF LIFTING 849 INSTANT LUMINOUS SERUM DAY

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis izdelka:

Zahvaljujoč originalnemu kompleksu PCL-Lift-Up z prebojnim sistemom večdimenzionalnega polnjenja gub, zagotavlja takojšnje glajenje, osvetlitev in vi...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 12. 09. 2023 ob 10:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Doktor Kosi ponudbi
Ponudba trgovine Doktor Kosi za izdelek ART OF LIFTING 849 INSTANT LUMINOUS SERUM DAY. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016C773C
Prijavi napako
Opis izdelka:

Zahvaljujoč originalnemu kompleksu PCL-Lift-Up z prebojnim sistemom večdimenzionalnega polnjenja gub, zagotavlja takojšnje glajenje, osvetlitev in vidno pomlajevanje kože takoj po prvem nanosu.

Aktivne učinkovine:

Ključna komponenta kompleksa - polikaprolakton, priznano polnilo, ki se pogosto uporablja v estetski medicini - učinkovito obnavlja izgubljeni volumen in daje učinek volumetričnosti obraza. Hkrati pa kot močan biostimulator sinteze kolagena vodi do radikalne korekcije vidnih simptomov staranja. Poleg tega kompleks spodbuja zorenje adipocitov (maščobnih celic), aktivira postopek naravne sinteze podkožnega maščobnega tkiva in daje tako imenovani učinek lipofiliranja gub. Visoko zmogljivost seruma krepijo Snowy Alge, kriofil, ki živi pri nizki arktični temperaturi in v okviru prilagajanja ekstremnim življenjskim razmeram ustvarja edinstvene preživetvene molekule. Optimizira celični metabolizem, kar vodi do aktivacije dveh ključnih procesov dolgoživosti: stimulacije gena KLOTHO in regulatorja energije AMPK. Izzove tako imenovane mladinske beljakovine FOXO, kar vodi k izboljšanju obrambnih sistemov kože in razstrupljevalnih procesov ter k stimulaciji fibroblastov, da tvorijo kolagen, elastin in hialuronsko kislino, ki so odgovorne za zmanjšanje gub in videz mlade kože.

Vsebina: 30 ml

Učinki:


Izboljšana čvrstost kože - 96% vprašanih *

Prehrana kože - 96% vprašanih *

Povečana elastičnost in gladkost kože - 89% vprašanih *

Optimalna regeneracija kože - 86% vprašanih *

Pomlajevanje kože - 75% *

Zmanjšalo število gub za 51% pri 71% vprašanih **

Povečana elastičnost kože za 20% pri 61% vprašanih **


* anketne raziskave v raziskovalnem laboratoriju in vivo Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris ** meritve kožnih parametrov v Laboratoriju za raziskovanje aplikacij in Laboratoriju za analizo slik Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris po 4 tednih uporabe

Uporaba:

Predlagamo uporabo seruma vsako jutro za očiščen obraz, vrat in izrez. S krožnimi gibi ga nežno vmasirajte v kožo, nato nanesite običajno dnevno negovalno kremo.
ART OF LIFTING 849 INSTANT LUMINOUS SERUM DAY
ART OF LIFTING 849 INSTANT LUMINOUS SERUM DAY
78,90 €
v Doktor Kosi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka