EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Med vadbo in tekmovanjem so konjske mišice lahko izpostavljene velikemu stresu, kar lahko povzroča krče in bolečine, Excel GraRecover pa pomaga mišicam pri hitrejšem o... Preberi cel opis

Cena z dostavo
25,65 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tetraktis.si ponudbi
Ponudba trgovine Tetraktis.si za izdelek EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016C4002
Prijavi napako

Med vadbo in tekmovanjem so konjske mišice lahko izpostavljene velikemu stresu, kar lahko povzroča krče in bolečine, Excel GraRecover pa pomaga mišicam pri hitrejšem okrevanju.

EXCEL GraRecover – podpora za hitro okrevanje konja po vadbi

Excel GraRecover vsebuje edinstveno antioksidantno formulo z polifenoli grozdja (proantocianidini) in granatnega jabolka (elagična kislina), posebej razvito za spodbujanje okrevanja mišic.

Excel GraRecover je zasnovan za podporo pri okrevanju konj.

Med vadbo in tekmovanjem so konjske mišice lahko izpostavljene velikemu stresu, kar lahko povzroča krče in bolečine, Excel GraRecover pa pomaga mišicam pri hitrejšem okrevanju.

Navodila za hranjenje:

Začetni odmerek (prvih 10 dni): 60 g na dan (2 merici)
Vzdrževanje: 30 g na dan (1 merica)

Excel GraRecover je proizveden brez doping snovi, samo z nadzorovanimi naravnimi sestavinami.

Sestavine: lucerna (alfalfa) v prahu, olje navadnega rička, ekstrakt grozdja in granatnega jabolka, hialuronska kislina. Dodatki: ojačevalec okusa

Analitiska sestava: polifenoli (35000 ppm), hialuronska kislina (3000 ppm), omega 3 (7%), surove beljakovine (10%), surova olja in maščobe (20%), surovi pepel (16%), vlaknine (21%), natrij

Izdelek hranite izven dosega otroki. Datum izteka roka uporabe je naveden na embalaži. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka brez posveta z veterinarjem. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Excel Supplements Europe je proizvajalec prehranskih dodatkov za konje, ki temeljijo na izvlečkih navadnega rička

Zelo so uspešni na ameriškem tržišču. Osredotočajo se na proizvodnjo najboljših dodatkov z visoko kakovnostnimi sestavinami.

Njihovi izdelki zagotavljajo izjemno kombinacijo omega 3, 6, 9 in ostalih nutritivnih komponent.

Rezultat je nabor edinstvenih dodatkov za tekmovalne konje, ki podpirajo njihovo zdravje, nego kopit, odpiranje dihalnih poti, zdravje mišic in sklepov, torej vse, kar vaš štirinožni prijatelj potrebuje!

EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic
EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic
21,99 €
v Tetraktis.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka