SAMSUNG QLED TV 55LS03A

SAMSUNG QLED TV 55LS03A

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vse, kar okvir za slike naredi za vas, The Frame naredi še lepše.

Oblika modernega okvirja

The Frame oblika po minimalističnem navdihu se brezhibno zlije... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 20:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sgermobil Samsung ponudbi
Ponudba trgovine Sgermobil Samsung za izdelek SAMSUNG QLED TV 55LS03A. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
140 cm
Operacijski sistem
Smart TV
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016B42A8
Prijavi napako

Vse, kar okvir za slike naredi za vas, The Frame naredi še lepše.

Oblika modernega okvirja

The Frame oblika po minimalističnem navdihu se brezhibno zlije z vašim interierjem. Je tanjša, bolj tonirana, z enobarvnim zaključkom na zadnji strani, ki ustvarja prefinjen videz z vsakega zornega kota. Priključite eno skoraj nevidno povezavo in odkrijte, zakaj je The Frame moderna umetnina – ko je prižgan ali ugasnjen.

Več barv. Več stilov. Več vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte v dveh razpoložljivih slogih okvirja. Moderni slog okvirja je na voljo v beli barvi, barvi tika in rjavi barvi, novi pod kotom rezani slog okvirja pa je na voljo v beli in opečnato rdeči barvi. Z magnetno pritrditvijo, ki je enostavna za uporabo, preprosto menjajte barve in sloge ter poiščite pravi videz za trenutno počutje.

V paketu je stenski nosilec, ki ga enostavno namestite in omogoča, da je The Frame televizor nameščen čisto ob steno.

Slim Fit stenski nosilec s tesnim prileganjem

S Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem je The Frame nameščen čisto ob steno, tako kot pravi okvir. Vrtljivi nosilec omogoča poljubno nastavitev kota vašega televizorja. The Frame pa lahko obesite tudi pokonci v pokončnem načinu.

Ena skoraj nevidna povezava je ob nakupu

Ena skoraj nevidna povezava

Znebite se neurejenih kablov enkrat za vselej. Prosojen kabel Ene skoraj nevidne povezave brezhibno poveže naprave z vašim televizorjem. S 15 metri svobode lahko zdaj končno diskretno skrijete zunanje naprave vašega televizorja. Kar nas pripelje do One Connect Box postaje.

Tudi One Connect Box postaja

One Connect Box postaja

Zdaj zunanje naprave ne rabijo več stati tik ob televizorju. Lahko jih diskretno pospravite na skrito mesto, da vaš prostor ostane lepo urejen.


Navpična vsestranskost

Po višini nastavljivo stojalo

Po višini nastavljivo stojalo vam omogoča, da The Frame dvignete od površine in imate tako dovolj prostora za Soundbar zvočnik.

Odkrijte nova mesta, kamor lahko na ogle

Studijsko stojalo

S studijskim stojalom lahko televizor odmaknete od stene in eksperimentirate z različnimi ustvarjalnimi postavitvami. Prav tako pa vam omogoča, da neurejene kable televizorja skrijete v notranjost noge studijskega stojala in na ogled postavite samo televizor.

Ugasnite The Frame in pustite, da vaša najljubša umetniška dela ustvarijo pravo vzdušje.

Umetniški način

Ugasnite The Frame in opazujte, kako se čudovit televizor s pritiskom na gumb spremeni v zasebno umetnostno galerijo. Umetniški način vam omogoča, da razstavite svojo osebno umetniško zbirko z neverjetnim naborom strokovno izbranih umetnin – ki so prilagojene in upravljane na način, kot vam je všeč.

Svetovno znane umetnine na dosegu vaših prstov

Trgovina z umetninami

S pomočjo knjižnice z več kot 1.400 umetniškimi deli iz priznanih svetovnih ustanov si lahko ustvarite svojo lastno umetniško zbirko. Trgovina z umetninami vam nudi neomejen dostop do različnih vsebin – od priljubljenih klasičnih del do sodobnih čudes in neverjetnih fotografij.

Zazna vašo prisotnost

Motion Sensor

The Frame zazna vašo prisotnost v prostoru in se samodejno vklopi ter prikaže slike umetnin. Ko odidete, se samodejno izklopi, da tako varčuje z energijo.

Umetniška dela, vedno v najlepši luči

Senzor svetlosti

Senzor svetlosti The Frame televizorja avtomatsko prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje osvetlitve prostora ter ohranja naravni videz in barvo slik na zaslonu.

Popoln okvir za osebne fotografije

Moja zbirka

Na televizorju lahko na ogled postavite še kaj več kot samo umetnine. Fotografije lahko pošljete na The Frame televizor prek svojega mobilnega telefona ali jih naložite s pomočjo USB ključka ter delite svojo mojstrovino.

SAMSUNG QLED TV 55LS03A
SAMSUNG QLED TV 55LS03A
899,99 €
v Sgermobil Samsung

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka