SAMSUNG pralni stroj WW90T754DBX/S7

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah.* Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje ods... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 12:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sgermobil Samsung ponudbi
Ponudba trgovine Sgermobil Samsung za izdelek SAMSUNG pralni stroj WW90T754DBX/S7. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Glasnost pri ožemanju (v dB)
72 dB
Globina (cm)
55 cm
Maksimalna teža (v kg)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016B3080
Prijavi napako
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah.* Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.
Pametno pranje
Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. SmartThings aplikacija* vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja težav. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje.

Poljubno dodajanje oblačil in detergenta
Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam AddWash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila* tudi med pranjem**. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti.

Trpežno delovanje
Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje* in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji.

Odstrani ostanke pralnega sredstva
Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

Intenzivno pranje
Za čisto perilo brez madežev, tudi ko je zelo umazano. Funkcija za namakanje v mehurčkih Bubble Soak pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže, ki lahko nastanejo zaradi krvi, čaja, vina, ličil ali trave. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo in jih je mogoče učinkoviteje odstraniti.
SAMSUNG pralni stroj WW90T754DBX/S7
SAMSUNG pralni stroj WW90T754DBX/S7
889,99 €
v Sgermobil Samsung

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka