Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Idealno razmerje 4: 1 Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin, ki pomagajo telesu v boju proti vnetnim procesom v sklepih, krvnem obtoku in vezivnem tkivu.Vsebuje tudi velik ... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 03:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tetraktis.si ponudbi
Ponudba trgovine Tetraktis.si za izdelek Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016A2663
Prijavi napako
Idealno razmerje 4: 1 Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin, ki pomagajo telesu v boju proti vnetnim procesom v sklepih, krvnem obtoku in vezivnem tkivu.Vsebuje tudi velik delež naravnega vitamina E za hitrejšo regeneracijo telesa.

Za tekmovalne konje Excel ProElite ričkovo oljeZa tekmovalne konje Excel ProElite ričkovo olje nudi naravne antioksidante in neprimerljivo ravnovesje omega-3, omega-6 in rastlinskega omega-9 za vrhunsko delovanje in hitro okrevanje (regeneracijo) konj.ProElite ™ je sestavljen iz kakovostne in preizkušene mešanice olja iz semen Camelina sativa (navadni riček ali divji lan) in dodatkov Excel Cam, ekskluzivne sestavine CamOlive ™.Vsebuje tudi vitamin E, ki pomaga izboljšati zmogljivost in okrevanje, zaradi česar je vaša najboljša izbira za dodatek k zdravju konj.Excel ProElite vsebuje optimalno kombinacijo ključnih hranil iz hladno stiskanih rastlinskih olj, ki zagotavljajo edinstveno ravnovesje maščobnih kislin omega 3, 6 in 9 ter vitamina E.

Excel ProElite za tekmovalne konje je zasnovan za povečanje njihovih zmogljivostiOmega-3 in triterpenske oljke, ki jih najdemo v velikih količinah, pomagajo povečati zmogljivost konj.Prehransko dopolnilo Excel ProElite se osredotoča na podporo močnemu imunskemu sistemu, zdravim sklepom, sijočemu krznu ter dobremu črevesnemu in kardiovaskularnemu zdravju.Excel ProElite:
– 100% olje kamelije ter izvlečki oljčnega olja, z visoko vsebnostjo oljčnega triterpena (2000 – 2500 ppm).

Kaj so triterpeni?Triterpeni so naravni antioksidanti, ki se uporabljajo predvsem pri obolelih konjih in nadomeščajo steroidne hormone, kot je kortizon.
Excel ProElite se osredotoča na svoje protivnetne lastnosti, povečuje gibljivost in razvoj mišic ter s tem boj proti procesu staranja.

Formule Excel ProElite ne vsebujejo t.i. doping snovi, formula vsebuje samo čiste sestavine iz nadzorovanega poreklaProElite uporablja naravne antioksidante (vitamin E) in ravnovesje rastlinskih omega-3, omega-6 in omega-9 iz naših dveh ekskluzivnih glavnih sestavin, Camelina sativa in CamOlive.Kombinacija teh dveh sestavin deluje na:

Povečanu gibljivost sklepovVrhunski razvoj mišicZdravo kožo in sijočo dlakoPomoč pri razjedah na zadnjem in sprednjem črevesjuPovečana biološka uporabnost pri prebavi konjŠtevilne stranke Excel-a so z uporabe več različnih dodatkov prehrani prešle na Excel ProElite za tekmovalne konje, ker je tudi enostavnejše hranjenje!Z le 30 – 60 ml na dan bo vaš konj dobil vse prednosti brez težav z več dodatki.

Strokovnjaki ExcelEQ ProElite ™ olje priporočajo tudi za:

starejše konje, ki potrebujejo dodatno podporo za sklepe,konje s Cushingovim sindromom ali konjem, nagnjenim k PSSM,rehabilitacijske konje, ki okrevajo po poškodbah,konje, ki se borijo z želodčnimi razjedam in čirom.

Laneno olje – olje kamelije – ali obstaja razlika?V nasprotju s splošnim prepričanjem sta lan in navadni riček (divji lan) dve popolnoma različni rastlini.Lan spada v družino lanenih semen. Dobro znana lanena semena pridobivajo iz lanene rastline. Laneno olje se proizvaja s stiskanjem semen.Navadni riček ali toter (Camelina sativa) ali divji lan, znana tudi kot seme kameline ali rumenjak, spada v družino hibridov, kot je gorčica.
Olje kamelije vsebuje visok delež omega-6 (približno 18% linolne kisline), zlasti pa omega-3 maščobne kisline (približno 38% alfa-linolenske kisline).Te esencialne maščobne kisline je treba pridobiti z zunanjim vnosom, ker jih telo ne more proizvajati samo. Ričkovo olje vsebuje tudi veliko vitamina E.

Zakaj Excel ProElite za tekmovalne konje?

Povsem naravno rastlinsko olje, brez dodatka ribjega olja (Hm, od kdaj konji lovijo ribe?),Z naravnim vitaminom E, brez sladkorja, brez konzervansov in dodatkov.Proizvajalec Excel že več kot 15 let raziskuje in razvija izdelke posebej za konje in pse.Excel ProElite je eden najkakovostnejših izdelkov na trgu, z idealnim razmerjem (4: 1) Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin.Omega 3 maščobne kisline pomagajo telesu proizvajati in sproščati protivnetne snovi. Te snovi pomagajo telesu v boju proti vnetnim procesom v sklepih, krvnem obtoku in vezivnem tkivu.Excel ProElite vsebuje tudi velik delež naravnega vitamina E vitamin, ki ga konj ne more proizvajati sam, je pa izredno pomemben za njegovo zdravje.Vitamin E je najpomembnejši gradnik za zaščito posameznih telesnih celic. Neprimerljivo prodira v hrbtenični kanal, možgane, jetra, oči, srce, kožo in sklepe.

Navodila za hranjenje

Vsi konji (500kg): 1x 60 ml ali 2x 30 ml na danPoniji in žrebeta: 30 ml na danAnalitične komponente: Omega 3 (30%), Omega 6 (15%), Omega 9 (40%), vitamin E (700 ppm), Camelina Polyphenois (100 ppm), organsko, hladno stisnjeno olje in maščobe (100%)Izdelek shranjujte pri sobni temperaturi. Če opazite, da je zaščitna folija poškodovana, izdelka ne uporabljajte. Hranite ločeno od otrok.Držite se predpisanega odmerka in ga ne povečujte sami, ne da bi se prej posvetovali z veterinarjem.













Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija)
Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija)
49,99 €
v Tetraktis.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka