PHILIPS brivnik S5587/10 (serija 5000)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brivnik Philips serije 5000 zagotavlja učinkovito britje in zdaj poreže še več dlak z eno potezo. Z napredno tehnologijo SkinIQ zaznava gostoto dlak in se ji ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena včeraj ob 12:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek PHILIPS brivnik S5587/10 (serija 5000). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
da
Kabel
ne
Št. brivnih glav
3
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0169790A
Prijavi napako
Brivnik Philips serije 5000 zagotavlja učinkovito britje in zdaj poreže še več dlak z eno potezo. Z napredno tehnologijo SkinIQ zaznava gostoto dlak in se ji prilagaja za večje udobje.

Zmogljivejše rezanje z vsako potezo
Zmogljivo, a nežno - 45 samoostrilnih rezil SteelPrecision, vgrajenih v ta brivnik Philips, opravi do 90.000 rezov na minuto, s čimer ob vsakem potegu odrežejo več dlak ter tako poskrbijo za gladek in udoben rezultat britja.

Izberite priročno suho ali osvežilno mokro britje
Brivnik za mokro in suho britje, ki se prilagaja vašim željam. Izberete lahko običajno suho britje ali pa si v kombinaciji s svojo najljubšo peno ali gelom privoščite osvežujoče mokro britje.

Usmerja dlake v optimalen položaj za britje
Natančni brivnik z novo obliko dopolnjujejo kanali za usmerjanje dlak, ki poskrbijo za optimalno britje in prijaznost do kože.

60 minut brezžičnega britja po 1 uri polnjenja
Brivnik za uporabo doma ali na poti. Z 1 uro polnjenja si zagotovite 60 minut britja, če si želite takojšnje in neprekinjene uporabe, pa ga lahko priklopite tudi na električno napajanje. 

Odpiranje z enim dotikom za enostavno čiščenje
Očistite električni brivnik z dotikom gumba. Preprosto odprite brivno glavo in jo sperite z vodo.

Poskrbite za simetrijo brkov in zalizcev
Izpopolnite in definirajte obliko brkov in zalizcev z vzmetnim prirezovalnikom ter enostavno dovršite svoj videz.

Električni brivnik z ekološko oznako Eco passport
Pri Philipsu spodbujamo trajnost v vseh vidikih ustvarjanja izdelkov. Za izdelavo rezil uporabljamo elektriko iz 100 % obnovljivih virov, embalaža pa je izdelana iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato imajo vsi brivniki oznako Eco passport.

Intuitivnejša izkušnja britja
Na 3-stopenjskem LED-zaslonu hitro vidite, koliko energije je še v bateriji. Brivnik Philips za gladko britje vam ne bo le povedal, kdaj ga morate napolniti, opremljen je tudi z indikatorji zaklepanja, čiščenja in menjave glave.
PHILIPS brivnik S5587/10 (serija 5000)
PHILIPS brivnik S5587/10 (serija 5000)
129,99 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka