Eleganten etui/ovitek Goospery za Samsung S20 | Blue Moon Diary, Pink

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Eleganten etui vrhunske kvalitete in dizajna proizvajalca Goospery ščiti vaš mobilni telefon proti obrabi, udarcem in praskami. Izrez na sprednji strani omogoča pogovor z... Preberi cel opis
Cena z dostavo
11,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ovitkiza.me ponudbi
Ponudba trgovine ovitkiza.me za izdelek Eleganten etui/ovitek Goospery za Samsung S20 | Blue Moon Diary, Pink. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Za znamko
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0163152F
Prijavi napako
Eleganten etui vrhunske kvalitete in dizajna proizvajalca Goospery ščiti vaš mobilni telefon proti obrabi, udarcem in praskami. Izrez na sprednji strani omogoča pogovor z zaprtim etuijem, na notranji strani pokrova so tri reže za kartice ter večji žep za hranjenje kartic ali bankovcev. Za dobro zapiranje etuija poskrbi magnetno zapiralo.

V notranjosti ovitka je ležišče za telefon iz prozornega TPU silikona, ki ga dodatno ščiti in omogoča nemoteno delovanje vseh tipk, priključkov ter ostalih funkcij kot je na primer brezžično polnjenje. Etui se s prepogibom spremeni v stojalo, ki služi za nemoten ogled vsebin ali brskanje po Internetu. Narejen je iz trpežnega visoko kakovostnega umetnega usnja prijetne Pink barve.


Rok dostave: 1-3 delovne dni.
Eleganten etui/ovitek Goospery za Samsung S20 | Blue Moon Diary, Pink
Eleganten etui/ovitek Goospery za Samsung S20 | Blue Moon Diary, Pink
8,90 €
v ovitkiza.me

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka