Gaming miza TRUST GXT 711 Dominus, črna

Gaming miza TRUST GXT 711 Dominus, črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Močna in robustna igralna miza
Naj vaš računalnik in zunanja oprema postanejo v središču pozornosti z igralnim pultom Trust GXT 711 Dominus. Na tej mizi boste imeli ma...
Preberi cel opis
PAKETNA PONUDBA

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Gaming miza TRUST GXT 711 Dominus, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0162CF2C
Prijavi napako
Močna in robustna igralna miza
Naj vaš računalnik in zunanja oprema postanejo v središču pozornosti z igralnim pultom Trust GXT 711 Dominus. Na tej mizi boste imeli maksimalno zmogljivo površino s funkcijami, ki jih bodo cenili vsi igralci iger.

Na površini
Dominus ima vrhunsko PU prevleko. Fino teksturirana površina omogoča optimalno delovanje vaše miške: vsak majhen gib se popolnoma prevede na vaš zaslon. 116-cm pisalna miza se enostavno prilega dvema monitorjema, tako da lahko igrate celozaslonski način in iščete igralne strategije ali pazite na klepete na drugem zaslonu.

Ogrodje iz jekla
Jekleni okvir z visokokakovostnim 18-milimetrskim miznim pokrovom iz MDF ima po višini nastavljive noge za popolno ergonomsko sedenje. Zaobljeni sprednji rob zagotavlja optimalno polaganje zapestja in podlakti na mizo za neskončno udobje. In vaše udobje se pri tem ne ustavi, pisalna miza vključuje izbirne slušalke in držalo za skodelice, ki sta ves čas čista in organizirana. Privoščite si to dolgo igralno sejo - obkroženi z vsem, kar potrebujete.

Lahka za uporabo
Igralno mizo je enostavno postaviti, tako da lahko začnete z igranjem takoj. Jekleni okvir lahko celo prilagodite z dvema priloženima nalepkama. Izberite enobarvno rdečo ali džunglo "kamu", da ustvarite edinstveno igralno postavitev! Sistem za upravljanje kablov poskrbi, da vaša miza ne bo preobremenjena s kabli za ta vrhunski eleganten igralni videz.

Uradna stran artikla:

https://www.trust.com/en/product/22523-gxt-711-dominus-gaming-desk
Gaming miza TRUST GXT 711 Dominus, črna
Gaming miza TRUST GXT 711 Dominus, črna
179,99 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka