AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP140XP

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ročni DJ gramofon z neposrednim pogonskim motorjem (direct drive) in antiresonančno ploščo, ki zagotavlja stabilno vrtenje osi pri 33-1 / 3, 45 in 78 vrt./min. ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP140XP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CAFF44
Prijavi napako
Ročni DJ gramofon z neposrednim pogonskim motorjem (direct drive) in antiresonančno ploščo, ki zagotavlja stabilno vrtenje osi pri 33-1 / 3, 45 in 78 vrt./min. Opremljen je z ročko v obliki črke S, z nastavitvijo višine in nastavljivim dinamičnim upravljanjem proti zdrsu.

Audio Technica je že več kot 50 let vodilna v proizvodnji in oblikovanju gramofonskih glav, pravi primer tega znanja pa je glava AT-XP3 z 0,6-milimetrsko konično iglo, ki je priložena temu gramofonu. Glava je predhodno nameščena na univerzalni headshell AT-HS6.

Zasnovan je tako, da omogoča povezavo s komponentami, ki vsebujejo fono vhod in ima snemljiv dvojni izhodni kabel RCA, ki napaja močan 5,5 mV fono izhod. Dodatne profesionalne funkcije vključujejo gumb za zagon / zaustavitev za prehod na naslednji zvok, strobo ploščo z indikatorjem hitrosti in odstranljiv pokrov za prah.
AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP140XP
AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP140XP
399,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka