Samsung Brezžična polnilna postaja (EP-P1300BWEGEU)

Samsung Brezžična polnilna postaja (EP-P1300BWEGEU)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ovitek pustite nameščenOvitek lahko pustite nameščen tudi med polnjenjem. Brezžični polnilnik bo vašo napravo napolnil tudi skozi tanke ovitke, zato je za učinkovito poln... Preberi cel opis
39,90 €
1-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
43,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobos.si ponudbi
Ponudba trgovine mobos.si za izdelek Samsung Brezžična polnilna postaja (EP-P1300BWEGEU). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Hitro polnjenje
da
Izhodna moč (v W)
9
Tip izhodne reže
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015C2849
Prijavi napako
Ovitek pustite nameščenOvitek lahko pustite nameščen tudi med polnjenjem. Brezžični polnilnik bo vašo napravo napolnil tudi skozi tanke ovitke, zato je za učinkovito polnjenje treba le odložiti telefon.* testi polnjenja so bili izvedeni le s Samsung ovitki. * Debeli ovitki lahko povzročajo upad moči in pregrevanje, zaradi česar bo čas polnjenja daljši. * Čas polnjenja se lahko razlikuje glede na pogoje polnjenja in materiale ovitkov. * Priporoča se, da se naprava odloži na sredino polnilnika.Barvna LED lučka podnevi, zatemnjena luč ponočiTa prijazna LED lučka vam z različnimi barvami sporoča stanje polnjenja vaše naprave, ponoči pa jo lahko zatemnite, da vam ne bo kratila spanca.* Zatemnitev LED lučke je mogoče upravljati le prek mobilnega telefona (od serije Galaxy S10 naprej). * Urnik zatemnitve lahko določite v nastavitvah in hitro brezžično polnjenje ob določenem času izklopite ter zatemnite LED lučko.Polnite hitro s hitrim polnjenjemVaša naprava se hitro vrne nazaj na 100 %, saj lahko izkoristi do 9 W moči hitrega polnjenja. Podloga je združljiva tudi s PD in AFC potovalnimi adapterji, zato vam ni treba čakati dolgo do ponovnega snemanja.* Hitro polnjenje je na voljo le za pametne telefone. Podpira Galaxy Note 5 in novejše modele ali iPhone 8 in novejše modele. * Hitrosti polnjenja se lahko razlikujejo med napravami. Dejanska hitrost polnjenja je lahko odvisna tudi od uporabe, pogojev polnjenja in drugih dejavnikov. * Združljive Apple naprave s funkcijo brezžičnega polnjenja podpirajo hitro polnjenje do 7,5 W. * USB Power Delivery (PD) in Adaptive Fast Charging (AFC) adapter sta naprodaj posebej. * Power Delivery (PD) in Adaptive Fast Charging (AFC) sta protokola za hitro polnjenje Samsung naprav.Zasnovan, da se prilega vašemu prostoruPreprosto postavite brezžični polnilnik tja, kamor želite. S tanko, gladko in kompaktno obliko se prilega tudi manjšim prostorom, zato je preprosto dostopen, kadar vaš telefon ali slušalke potrebujejo malce dodatne energije.* Brezžični polnilnik potrebuje električno napajanje. * Priporočljiva je uporaba priloženega polnilnega kabla in/ali potovalnega adapterja, saj lahko uporaba izdelkov drugih ponudnikov poškoduje polnilnik ali zmanjša hitrost polnjenja.Polni vaše najljubše napraveBrezžični polnilnik je združljiv tako z Android kot z Apple napravami, zato jih nanj zlahka postavite in napolnite svoj telefon ali najljubše slušalke.* Podpira polnjenje pametnih telefonov s Qi certifikatom in Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 ter AirPods Pro slušalk.
Samsung Brezžična polnilna postaja (EP-P1300BWEGEU)
Samsung Brezžična polnilna postaja (EP-P1300BWEGEU)
39,90 €
v mobos.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka