DRINKOPOLY družabna igra (zagotavlja (ne)pozabno doživetje)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
IGRA VSEBUJE IGRALNO PLOŠČO IN KARTE V ANGLEŠKEM JEZIKU.

Drinkopoly je namizna igra za do šest igralcev, ki na vašem obrazu zagotav...
Preberi cel opis
Cena z dostavo
32,49 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Igrace.eu ponudbi
Ponudba trgovine Igrace.eu za izdelek DRINKOPOLY družabna igra (zagotavlja (ne)pozabno doživetje). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta igre
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0157CBD4
Prijavi napako
IGRA VSEBUJE IGRALNO PLOŠČO IN KARTE V ANGLEŠKEM JEZIKU.

Drinkopoly je namizna igra za do šest igralcev, ki na vašem obrazu zagotavlja solze (sreče ali zadrege).

Drinkopoly igra že več kot milijon igralcev vseh generacij (18+).

Igra je v angleškem jeziku

Vsebuje: Igralna plošča, 50 kartic z nalogami, 6 figuric, igralna kockaIgralna plošča, 50 kartic z nalogami, 6 figuric, igralna kocka

Igraj kjerkoliIgrajte DRINKOPOLY Družabna Igra ki zagotavlja nepozabno doživetje doma, na zabavi, pikniku, v koči, na morju, kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Drinkopoly bo vaš varnostni set, ki bo preprečeval dolgčas, ker je namenjen zgolj za noro zabavo.Vzemite Drinkopoly škatlo, poskrbite za pijačo in se pripravite na (ne)pozabno iskušnjo z vašimi prijatelji.Nešteto možnostiMečite kocko in potujte po igralni plošči s 44 polji.Vi in vaši prijatelji boste na potovanju skozi različne naloge in izzive, ki bodo od vas zahtevali pitje dolgih in kratkih pijač.Na Šanku boste pili vsi, v Striptiz baru bo zabava na vrhuncu, tisti prezahtevni boste odšli na Streznitev. Na Šanku boste pili vsi, v Striptiz baru bo zabava na vrhuncu, tisti prezahtevni boste odšli na Streznitev.Na poljih z igralnimi kartami pa vas čakajo dodatne naloge.Neprestana zabavaKo pridete na polje Karte, vzamete eno opravite nalogo, ali pa za napredovanje v igri pijete. Med 30 kartami pričakujte zabavne, erotične in enostavno nore naloge, ki vas bodo nasmejale do solz. Vsaka povlečena karta vam bo ostala (ali pa ne) dolgo v spominu.

Vsi naši proizvajalci izdelkov so v samem svetovnem vrhu pri kvaliteti njihovih proizvodov . Visoka kvaliteta omogoča našim dobaviteljem zaradi dolgoletne prisotnosti na trgu in ogromno izkušnjami postavljanje najnovejših smernic kvalitete izdelkov. Saj so kot evropski proizvajalci seveda zainteresirani za čim višjo kakovost njihovih proizvodov, ki daleč presegajo kvaliteto njihovih kitajskih konkurentov. Uspešnost na trgu in prepoznavnost njihovih blagovnih znamk marsikateremu proizvajalcu še vedno omogočata proizvodnjo v Evropi . Zato tudi njihovi artikli dosegajo res zavidljivo visoko raven kvalitete njihovih proizvodov . Lahko pa tudi z njihovo tehnologijo proizvajajo njihove izdelke v tovarnah po svetu, ki so blizu izvora najbolj kvalitetnih surovin in tako lahko delujejo pod najstrožjimi nadzori uveljavljenih kontrolorjev kakovosti.

Minister za zdravje opozarja : Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.

Na spodnji povezavi lahko vidite še preostale družabne igre:

Preostale Družabne Igre.
DRINKOPOLY družabna igra (zagotavlja (ne)pozabno doživetje)
DRINKOPOLY družabna igra (zagotavlja (ne)pozabno doživetje)
28,99 €
v Igrace.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka