TRAIL RUNNER FREE H

TRAIL RUNNER FREE H

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Čelna svetilka za tek s polnilno baterijo omogoča dolg usmerjen snop in hkrati širok krajši snop. Dve diodi, ena za dolg usmerjen snop, druga za širok krajši snop. Stopnj... Preberi cel opis
Cena z dostavo
114,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 1 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Top4Running ponudbi
Ponudba trgovine Top4Running za izdelek TRAIL RUNNER FREE H. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0157C06E
Prijavi napako
Čelna svetilka za tek s polnilno baterijo omogoča dolg usmerjen snop in hkrati širok krajši snop. Dve diodi, ena za dolg usmerjen snop, druga za širok krajši snop. Stopnja zaščite je IPX 5. Nastavljiva svetilnost - 3 stopnje: največja, srednja in varčna, ima tudi utripanje. Deluje na polnilno baterijo 1150 mAh ali na tri baterijske vložke AAA, ki so vključeni. Baterija se polni preko kabla usb in je v ločeni hibridni škatlici, ki je pritrjena zadaj na trak. Inovativna povezava Free Technology med svetilko in baterijo s krajšim kablom in konektorjem. Indikator porabe baterij. Elastični in nastavljiv širok trak je z notranje strani iz materiala, ki ne drsi. Vključen kabel usb za polnjenje baterije.
- Svetilnost 20 °C v lumnih, dolžina snopa in avtonomija na različnih stopnjah: največja 400 lumnov, do 2,5 ure in do 80 metrov, srednja 200 lumnov, do 5 ur in do 50 metrov in varčna 50 lumnov, do 12 ur in do 20 m.
- Svetilnost pri -5 °C v lumnih, dolžina snopa in avtonomija na različnih stopnjah: največja 400 lumnov, do 1,5 ure in do 80 metrov, srednja 200 lumnov, do 3 ure in do 50 metrov in varčna 50 lumnov, do 7 ur in do 20 m.
- Garancija: 2 leti.
- Avtonomija svetilke se poveča, če se uporabi baterije AAA.
- Zadaj na škatlici je varovalna rdeča LED.
TRAIL RUNNER FREE H
TRAIL RUNNER FREE H
110,90 €
v Top4Running

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka