pametna ura Haylou LS02, črna

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi Haylou LS02 Pametna Ura
Predstavljamo novo pametno uro Haylou LS02, katera predstavlja nadgradnjo različice LS01. Uporabniki se bodo tako lahko razveselili ve...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek pametna ura Haylou LS02, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.4
GPS sprejemnik
ne
Izgled
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0157197C
Prijavi napako
Xiaomi Haylou LS02 Pametna Ura
Predstavljamo novo pametno uro Haylou LS02, katera predstavlja nadgradnjo različice LS01. Uporabniki se bodo tako lahko razveselili večjega zaslona, daljše življenjske dobe baterije, stabilnejše povezave ter več športnih načinov s katerimi boste svoje športne aktivnosti lažje prilagodili vsakdanjemu življenju.

Barvni zaslon

Kot omenjeno se nova različica od prejšnjega modela razlikuje po večjem 1.4-palčnem barvnem zaslonu na dotik z ločljivostjo 320x320 slikovnih pik. Zaslon je postavljen pod ukrivljeno 2.5D kaljeno steklo, ki je odporno na poškodbe in hkrati daje zaslonu nežnejši in jasnejši izgled. Prav tako vam v primerjavi s prvo generacijo nadgrajeni zaslon ponuja višjo barvno nasičenost kot tudi reprodukcijo barv s čimer zagotavlja odličen barvni preboj, ki bo osupnil vse oči. Kot že njena predhodnica tudi LS02 prihaja z industrijskim standardom IP68 kateri izpolnjuje pogoje še tako zahtevnega športnega življenja in omogoča njeno uporabo tudi med pranjem rok, tuširanjem ali plavanju.

12 športnih načinov

Z lahkoto bo postala vaš novi osebni trener na zapestju, saj si boste z njeno pomočjo lahko nastavili svoje želene cilje, beležili športne dosežke ter si povečali samodisciplino. Nadgradnja vam omogoča beleženje športnih aktivnosti kot so: tek, hitra hoja, kolesarjenje, plezanje, kardiovaskularni trening z imitiranjem kolesarjenja, joga, tek v zaprtih prostorih, gimnastika, košarka, nogomet, veslanje ter vzdržljivostni trening.

Inteligentno delovanje

V primerjavi s prvo generacijo je Haylou LS02 nadgrajena z Bluetooth verzijo 5.0, izboljšana je moč sprejema samega signala, njena povezava pa je stabilnejša s čimer se zmanjša verjetnost izgube komunikacije med pametno uro in telefonom. Različica se lahko pohvali z visokozmogljivim optičnim senzorjem srčnega utripa, kateri v kombinaciji z inteligentnim algoritmom spremlja vaš utrip ter natančno in podrobno prepozna vsakršno spremembo in vam s tem omogoča enostavno sledljivost. Poleg slednjega vam omogoča tudi monitoring vašega spanca, pri čemer inteligentno zazna globok in rahel spanec ter stanje budnosti, in vam tako ponudi vpogled v količino in kakovost vašega počitka, saj je poznavanje le-ta izrednega pomena za zagotavljanje zdravega načina življenja.

Zvesti pomočnik

Haylou LS02 bo postala tudi vaš nepogrešljiv ročni pomočnik saj vas bo opomnila, da se sprehodite v kolikor boste dlje časa posedali, z njeno pomočjo boste klice, prejeta sporočila, dogodke v koledarju, in ostale opomnike iz pametnega telefona lahko prejeli kar na zapestju, pri čemer boste mogli za njihov ogled le dvigniti zapestje.

Odlična avtonomija

Lepotica prihaja z 260 mAh baterijo, katera omogoča do 20 dni neprekinjenega delovanja oziroma do 30 dni avtonomije v stanju pripravljenosti. Poleg navedenega pa se lahko pohvali še z optimiziranim sistemom za upravljanje in varčevanje z energijo ter čipom za zaščito pred kratkim stikom.

Za konec naj omenimo, da celotna zasnova znaša peresno lahkih 38 gramov, s svojim 20 milimetrskim silikonskim paščkom pa bo poskrbela, da bo njena uporaba udobna in elegantna.
pametna ura Haylou LS02, črna
pametna ura Haylou LS02, črna
31,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka